fredag

Denna dagen har varit helt okej. Slutade tidigt, så jag och Petra gick kvar i stan en snabbis. Hittade tyvärr inget, fast dte kanske var lika bra =) Efter stan stack jag hem en snabbis och åt några våfflor, sen bar det av till Allingsås där jag och Vicki skulle sola. Gud va skönt det var. Resten av kvällen har spenderats med Vicki och nu ska vi hoppa i sänh och kolla på på en Beck-film.

ALL MAKT ÅT GUNVALD, VÅR BEFRIARE!

PUSS&KRAM♥

klarismalaris



här får ni en liten bild på mig för första gången tror jag  =)
här iklädd i min systers pojkväns skjorta som jag ångrar så innerligt att jag inte köpte.


Nu ska jag krypa i säng. God Natt

trött.. igen.. som vanligt..

Just nu sitter jag på rummet, och petra sitter där nere och blir klippt och färgad. Jag är så trött så jag håller nästan på att falla ihop. Ungefär som jag gjorde under besöket på moskén tidigare idag. Haha, Hanna fick väcla mig hela tidne "Klara, Vakna!!" Men, ändå så ska jag träna om ca 1h 30 min. Blir förmodligen litte piggare när jag väl kommer hem. Och sen blir det våfflor när jag kommer hem bestämde jag och pappa. MUMS!

Rapporten går inte framåt. Jag orkar verkligen inte med den känner jag. Usch, men det måste ju göras. Tyvärr.
Dags att kila. Puss&Kram


ni där ute som är trötta som jag, eller kanske är på dåligt humör, här får ni något som kan pigga upp er =)


trött..

Det får bli ett kort inlägg innan jag går och lägger mig.

Det blev dödshjälp i alla fall. Men det går sjukt segt ändå. Fan, jag trodde att detta skulle bli en relativ enkel uppgift men icke sa nicke. Jaja, det är väl bara att bita i det sura äpplet. Om en vecka är det ju över.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film. God natt ♥

idétorka

Petra och jag var faktiskt duktiga och åkte till idrotten ändå. Ganska ovärt egentligen ,med tanske på att vi bara hade en lektion i ungefär 1h & 15 min, men man känner sig alltid lite bättre ändå. Det blev längdhopp + löpning, så det var helt okej ändå =) När jag kom hem så gjorde jag några mackor och te och satte mig framför tv:n innan det var dags att gå till träningen.

Nu sitter jag här framför datorn och kan inte komma på vad jag ska skriva i min rapport om "Etik & Moral". Jag kanske har ändrat mig angående ämne. Jag skulle ju skriva om abbort, men sen mamma, pappa och jag satt vid matbordet och pratade om dödshjälp blev jag nästan lite sugen på att skriva om det i stället. Vad tycker ni?

Jaja, nu får väl väl ändå lämna internet för en stund och försöka komma på något i alla fall.

Ha det bra! ♥

09.01.28

Nu är vi äntligen klara med inspelningen av reklamfilmen och jag har nästan svårt att skriva för mina fingrar är så stela. Vi tog på oss det fulaste vi kunde hitta och så gick vi ut och filmade. HERRE GUD va kallt det var. Karin i baddräkt och strumpyxor. Haha. det kommer bilder på det sen. Nu ska vi äta och kolla på film, och så går vi förmodlikgen inte tillbaka till skolan sen. Ska väl försöka plugga lite också kanske =)

Puss & Kram

Bilder från USA

Eftersom jag inte hade blogg.se när jag åkte till USA så har jag bara lagt in bilder på Bilddagboken men nu tänkte jag även lägga in lite bilder jag blev nöjd med här också.

Följande bilder är tagna i San Francisco och Los Angeles och bilfärden där i mellan.¨

    
   

  

  

  

  

   


 
  
Bild 1: Golden Gate-bron
Bild 2: Foto över San Francisco
Bild 3: Alcatraz
Bild 4: Systrar, Lisa & Siri
Bild 5: Lisa vid 17 mile drive
Bild 6:
Kaktus i Las Vegas
Bild 7: 17 mile drive Bild 8: 17 mile drive
Bild 9: Las Vegas Bild 10: Las Vegas
Bild 11: Hollywood walk of fame (som det johnny depp freak jag är)
Bild 12: Show inne på Universal Studios i Hollywood
Bild 13: Universal Studios; Wisteria Lane
Bild 14: Will Smith's hand&fot avtryck
Bild 15:  Jag vid Johnny Depps hand&fot avtryck

pluggis

Idag har jag faktiskt varit duktig.

Jag kom hem vid halv tre ungefär, efter en kort dag i skolan som slutade vid 2, skönt! När jag kom hem var jag utsvulten så då tog jag mig en pirog och efter det så lyxade jag till det med en chokladmilkshake och satte mig vid datorn. För att plugga faktiskt. Religion+svenska (rapport om etik&moral) och ett engelska papper. Det blir alltid roligare att plugga när man har något gott att äta och dricka. Och när man sitter med laptopen, man känner sig mycker friare då. Haha.

Åh jag känner mig så jäkla duktig också för att jag har fört över 700 kr från mitt ena konto till mitt sparkonto. Haha, jag är jätte stolt. Så ska det fortsätta i några månader framöver så att jag har mycket pengar till sommaren.

I morgon ska vi (jag, karin och petra) spela in våran reklamfilm. Den ska handla om.. TADAAA. Kläder. Suprise va? Men jag skriver mer om det och hur det gick i morgon.

Ha en fortsatt bra kväll ♥

bored


bio

Det finns så himla många filmer jag vill se på bio nu. Synd då bara att jag har råd att gå på typ.. en.

utgivna/kommande filmer jag vill se:
  • Bröllopsduellen
  • Revolutionary Rode
  • Benjamin Buttons otroliga äventyr
  • Yes man
  • Seven Pounds
  • Män som hatar Kvinnor

Sen såg jag även att New Moon har premiär den 20/11 i USA, och förhoppningsvis har den det även i Sverige. Det hade ju faktiskt Twilight.




bedtime

Mm, va gott.. Har precis druckit upp den goda smoothien (stava?) jag gjorde,.
Jordgubbar+Blåbär+vaniljglass+mjölk = MUMS!

Haha förresten, roligaste denna kvällen var ju ändå när jag satt på mitt rum och kollade runt lite på datorn så hör jag ett hummande utifrån vardagsrummet, så jag går ut dit och så ser jag pappa stå där, så frågar jag förvånat;

Jag: Var det du som precis gick runt och sjöng?
Pappa: Ja (förvånad)
Jag: Seriöst?
Pappa: Ja (generad)
Jag: Det är nog första gången jag har hört dig sjunga frivilligt
Pappa: Det ska du vara glad för.

haha<3

Nu ska jag gå och kolla på en dokumentär om en man som är till hälften träd. Verkar skumt.

PUSSHEJ!

09.01.26

Hej!

Började dagen idag med lite skön sovmorgon, vilket resulterade i att jag kom 40 minuter för sent till första lektionen, mediekunskap. Jag kunde verkligen inte gå upp den tiden jag egentligen skulle gått upp pga att jag la mig så fruktansvärt sent igår. Det ska INTE uprepas idag, nej. Om en stund ska jag och träna (och idag har jag även fått med mig Linda, michelle och Anna) så när jag kommer hem sen ska jag bara ta en snabbdusch, göra en smoothie och sen lägga mig i sängen och kolla på en film. Det är planerna.

Dagens bästa idag var när jag träffade shabbe för första gången på jätte länge. Efter skolan åkte Petra och jag direkt hem och träffade linda och shabbe på cafét och efter en stund kom Michelle och Anna också. Efter cafét gick vi till Sushi stället också, haha.


Nä, nu ska jag nog gå och göra mig i ordning och kanske tom ta en smoothie innan jag går. Haha, jag blev så sugen nu.

PUSS!


shopping

    Före                        Efter       
      
   klänning från Gina Tricot
   som jag sydde om



   

helgens bravader

Hade jätte kul hos Karin på Hönö, (med både up's and down's) med dricka och superbra sällskap  =) fick äen för första gången i mitt liv soa i en vattensäng. Grymt skönt fast hade nog inte velat ha en sån ändå med tanke på att det är ganska svårt och röra sig plus att man ligger och guppar i typ en halvminut efter att man har rört sig  =)

Annars har det inte hänt så mycket denna helgen, har precis kommit hem från städningen nu, där jag fick veta några smaskiga hemligheter om R och några. Men jag är sur på honom för han säger inte en särskild sak. Hmm. Jag får väl fundera vidare.

Och du R, om du kollar detta, are we stil up for CSI-night?

Förresten så ska jag ta mig i kragen nu och lägga upp bilderna på tunikan (före&efter) skorna och väskan

PUSS!

fredagsmys

Hej hej hallå!

Här sitter jag i petras soffa tillsammans med Linda och Petra. Linda tar poser bilderpå sig själv medan vi kollar på "Inte utan min dotter, och så har detäven blivit lite Lets Dance då blondinbella åkte ut, bra eller dåligt?  jaja..

I morgon blir det ju som sagt fest på hönö, och jag vet äntligen vad jag ska ha på mig, haha.

När jag kommer hem ska jag lägga upp före och efter bilder på min tunika som jag sydde om och även mina skor och väskan som jag har köpt  =)

Ha en fortsatt trevlig kväll, puss!

helg..

Hejsan Hoppsan!

Jag är glad för jag har bara en lektione kvar (engelska) och sen slutar vi, och sen är det ju HELG!
Efter skolan ska även jag och Petra och sola och på lördag är det fest hos Karin, Det kommer nog bli en toppen helg.

Pusshej!

BAX IN DA BOX



Tillägnad till Anja!!!!!

sommarlängtan

Åh gud va jag vill ha sommar nu asså. Gå runt i stan i lätta kläder och ta en fika. Eller åka till havet och sola och bada,e eller landet. Jag står här i mitt rum och testar sommarkläder och sommar skor, haha. Och i morgon eller i övermorgon ska jag förmodligen köpa en jätte söt vit tunika med brodyr på som min syster köpte för nån dag sen, fast jag ska plocka fram mina sewing skills och göra om ärmarna lite så att den inte blir precis likadan.
Jag lägger förmodligen in en före och efter bild sen.

Nu ska jag gå och sova, denna natten i min systers rum, eftersom det inte blev av igår.

Godnatt och sov gott  ♥

top model

skönt med träning. Nu ska jag bara slappa framför tv:n, Top Model är ju på =)


nästa: träning

Hejsan!

Kom precis hem från skolan. Sista lektionen var friidrott och då var vi i friidrottens hus och hoppade höjdhopp. Det var kul, fast jag inte ble särskilt nöjd med mitt resultat  =) På lunchrasten gick jag, anja, Hanna, Petra och Karin till Gina Tricot  för att Petra skulle köpa en halsduk. Hon hittade även en jätte fin jeansjacka, och den var faktiskt väldigt billig också, bara 299 kr tror jag. Karin fick också köpt ett jätte fint linne för bara 50 kr. Det finns verkligen jätte fina saker inne på Gina Tricot nu. Jag kan räkna upp minst 5 saker i mitt huvud som jag skulle vilja köpa.

Om ungefär en timma så ska jag, annika, annika och Vicki iväg och träna. Det ska bli skönt. Skriver kanske senare.

Puss!

shop til' you drop!

Detta skulle jag inte tacka nej till:


Allt kommer rån H&M


BIO

Hejsan!

Kom hem från bion för en stund sen. Det var alltså i taket lyser stjärnorna vi såg. Ni vet boken? Den var faktiskt helt okej, och om någan funderar på att se den tycker jag att ni borde se den =)

Efter bion så mötte vi upp linda i allum för att prata lite, och så mötte i även Rasmus och Nykänen inne på ICA, så vi stannade en stund och pratade med dom. Det var trevligt, för det var länge sen jag såg dom.

NU har ju som sagt min syster åkt till Australien, och hennes rum står tomt så jag funderar på att lägga mig där inatt. Får se. Nu ska jag nog dra mig, blev precis klar med att färga min systers hår, och nu är jag lite sömnig.. Jag ska nog ta en stor kopp te och lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar. Det är mysigt.

Ciao!  ♥

i skolan..

jag la ifrån mig datorn rätt sent igår iaf. Egentligen gjorde jag ingenting, kollade mest runt på datorn, sökte på ashley olsen och kate moss, hehe.

Nu sitter jag iaf i skolan och har multimedia, och efter den lektionen slutar vi och då ska jag iväg och möta mamma och pappa för att åka med min syster i flygplatsen för hon ska åka till Australien idag och är borta i två månader. OPch då är det jag som tar över hennes rum så länge =)

Efter det så är det bio med klassen. It taket lyser stjärnorna blir det. Det var en film som jag ville se, så då slapp man ju betala för det, vilket är väldigt bra =)



kate moss <3

träning/avundsjuka

Kom precis hem från ett väldigt jobbigt pass på friskis. Ki jympa blev det idag. Som sagt väldigt jobbigt men samtidigt väldigt kul. När jag kom hem så satt Mamma& pappa, Siri&Gabbe framför tv:n och kollade på Idrottsgalan. Jag kollade en snabbis och gick sedan in på mitt rum. Har nu spenderat en circus 10 min att bara kolla på bilder på Ashley Olsen. Den tjejen alltså. Hon lyckas hela tiden. Kläder, skor, hår, sminkning, UTSEENDE. Hennes syster Mary Kate är ju förstås inte dålig hon heller.

Jaja, nu ska jag ta mig en snabbdusch och sedan ska jag äta en majskolv medans jag kollar på ett One Tree Hill avsnitt (som inte sänds på tv än, men jag kan inte låta bli, dumma mig)

         




18.01.09

Dagen idag:

  • Allum: jag ska äntligen köpa skorna jag trodde var slut.
  • Städa rummet: Det är kaos just nu
  • Plugga: Upphovsrätten+pressetik+engelska
  • Jobba:  Städa i S-hallen

Note på skorna: egentligen har jag inte råd att köpa dom nu, men jag bara måste. Jag hade kollat på dom innan jag åkte till USA och ångrade mig varje dag att jag inte köpte dom, när jag kom hem märkte jag att dom var slut, och när jag förklarade för nån som jobbade på din sko hur dom såg ut, visste hon inte ens vilka jag menade. Jag trodde ju självklart att dom var slut. Men nu har jag hittat dom och då kan jag bara inte låta bli att köpa dom, jag ser det som ett tecken på att jag borde ha dom.

Puss hej!

good days are hard to find

Idag var en bra dag måste jag säga.
Inte så mycket hände på morgonen, men sen på eftermiddagen hade vi muntlig bokredovisning i svenskan, och det gick helt okej faktiskt. Sen hade vi bara en enkel mattelektion och sen slutade vi. Jag var riktigt frestad att gå kvar i stan efter skolan, men bestämde mig till slut att åka hem och fråga lite efter praoplats. Förs gick jag till det självklara valet, H&M, när dom sa att inte dom tog emot några praktikanter tänkte jag kolla på Vero moda, och vipps så hade jag en praoplats. Sköter jag mig där kanske jag även får ett jobb, vi får se..

När jag kom hem tog jag det bara lugnt åt lite och kollade på tv. Lite senare lyckades min syster släpa mig ner till allum, och då fick jag köpt väskan på Gina Tricot, som jag såg på deras hemsida för bara några dagar sen. Nu ska jag bara köpa den där skit snygga lite transparenta aprikosfärgade T-tröjan, then i'm all set.

Ja, det var min dag det.. Lägger nog in en bild på väskan i morgon.

Puss!

frestelser + träning

Åh jag blir så arg! Överallt så finns det ständiga frästelser, godis och caféer, hela tiden, vart man än går. Det gör inte det hela lättare med att sluta äta onyttiga saker precis.

I alla fall så är det träning idag igen som gäller, denna gången med vicki och annika. Det är lika bra jag kör på med en gång annars kommer det säkert bara rinna ut i sanden som det alltid gör.

Det har inte hänt  så mycket idag förutom att vi blev klar med våran musikvideo. Yeey! Det var på tiden. Jag är så fruktansvärt trött på den låten nu. Jo förresten, jag kom 50 minuter försent till min lektion idag, för smart som jag är så hade jag glömt min blånbok i min träningsväska sen igår. Där ligger ju såklart mitt skolkort, mitt fritidskort, pengar och mitt bankomatkort, så jag kunde inte ta mig in till skolan så jag blev tvungen till att vänta på min syster som skulle ta bussen 30 min senare än mig, så jag fick sitta och vänta i allum en halvtimma. Kul.

Nä nu ska jag nog ta och göra mig i ordning för träningen, och kanske skriva lite på min bokrecension.

ciao!

kärt återseende + träning

Idag har alltså vicki och jag varit och tränat friskis&svettis. Har äntligen köpt kort nu, vilket jag egentligen skule ha gjort förra terminen, men så blev det så klart inte av. Det var faktiskt skönt att träna idag, skönt att göra något i stället för att bara sitta vid datorn eller tv:n hela kvällen som den soffpotatisen jag är.

Jag och Hanna åt för övrigt lunch ute på stan idag och tog igen lite tid eftersom vi inte har träffats sen innan jullovet + torsdag och fredag eftersom Karin och Hanna var i Norge då. Det blev Lydias Tacobuffé och det var skit gott som vanligt.

Ja, det var min dag det, inte så mycket att säga. Hoppas ni hade en kul dag. Nu ska jag nog ta mig en stor kopp te och sätta på Twilight, och kanske fortsätta övertala mina föräldrar om att jag ska få åka med till Grekland. Jag vill så gärna det.

Puss!


jag drömmer mig bort!

guess who?

Ser ni vem den här snyggingen är?

om inte (klicka här)

Eller den här?

om inte (klicka här)


Jag trodde verkligen inte att det var dom först, men nu såg ni vilka det var va? :)

dreams

Kom hem från städningen för en stund sen och mamma hade gjort chokladmousse, fast jag var inte sugen, Tänk sig!

Iaf. Jag satt jag och kollade på Angelinas blogg om hennes FEEL-GOOD tips och det fick mig att längta till sommaren så himla mycket.Tänk er en varm sommarkväll med era bästa vänner, grillar, pratar, lyssnar på musik och dricker lite, hur mysigt låter inte det? Jag kan knappt vänta.

Den här sommaren vill jag;


  • Åka utomlands Inte säkert än om det blir Grekland, Italien eller rentav Turkiet.
  • Åka till Danmark Förmodligen blir det någon resa med tanke på att Lisa (min syster) flyttar dit snart.
  • Aka till landet Skulle inte sitta helt fel med några dagar på landet med kompisarna och en vattenpipa.
  • Gå på konserter Musik! Det säger ju allt.
  • Shoppa Okej shoppa gör jag nu också, men att sen ta en mysig fika i solskenet är inte helt fel.

Åh nu längtar jag ännu mer.



jag är så dålig på att komma på rubriker

Hej!
Den här morgonen har spenderats med att först gjort i ordning frukost och sätta sig vid tv med min syster och kolla på OC (trots att jag redan sett dom avsnitten precis) När jag hade ätit klart gick jag in på mitt rum för att kolla på The Hills säsong 4 som jag har laddat ner, samtidigt som jag tänkte att jag skulle städa mitt rum.. Det var en timme sen, och jag har inte sett ett enda the hills avsnitt och rummet är inte renare. Istället har jag kollat in olika bloggar, min bilddagbok och även facebook, så jag tänkte att jag skulle skriva ett kort inlägg innan jag börjar med mina ursprungliga planer. Så alltså, det som står på agendan idag är att städa rummet, förhoppningsvis börja skriva på min bokrecension, och senare ikväll så blir det jobb igen efter två sköna veckors ledighet.

Puss hej!

Biokväll

Hej!
Kom precis hem från stan där jag har varit och kollat på bio med Michelle, Petra, Anna & Vicki. Changeling blev det och den var faktiskt väldigt bra. För er som inte vet: Angelina Jolie spelar mamman till ett barn som blir kidnappat som sedan kommer tillbaka efter 5 månader. Mamman påstår att det inte är hennes son som hon har fått tillbaka, medan polisen säger att det är det. Mamman påbörjar därefter en lång och svår kamp för att bevisa att det inte är hennes son hon har fått tillbaka. Spännande? Ja, jag tycker iaf att ni borde se den.

Jag tycker att det börjar visas en massa bra filmer på bio nu. Det finns en massa jag vill se, nu såklart när jag inte har några pengar.  Yesman, I taket lyser stjärnorna &  Benjamin Buttons otroliga liv är bara några av massa filmer jag vill se. Sen skulle det inte skada att se twilight en gång till



10 januari



   
26 dollar + tax              14 dollar + tax

%#&!/!#

ÅH vad arg jag blir!

Av någon konstig anledning så funkade det inte att logga in på min bloggpå den datorn som jag har på rummet, så då fick jag byta dator och tänkte att nu äntligen ska jag lägga upp bilderna på klänningarna, men så kommer jag på att dom ligger kvar på den andra datorn, så nu måste jag hämta dom.

So long!

20.07

Nu blev jag äntligen klar med Lindas header. Tala gärna om vad ni tyckte :)


Snart ska jag över till Vicki och mysa lite, kanske kolla på någon film, och så ska jag även lägga upp bilder på de två klänningar jag köpte på Forever21. Jag skriver om själva resan i något annat inlägg


Puss hej

akappatie

Jag vill bara börja det här inlägget med att säga att jag är jäkligt stolt över mig själv.

När jag kommer hem så står det en sjukt god underbar chokladkaka mitt framför mina ögon, vet ni vad jag gör då?
Jo jag vänder mig om och går in på mitt rum istället, så ni kan ju förstå att jag är stolt över mig själv!
(jag känner att mina nyårslöften kommer gå bra)

Förresten

Jag slog på tv och precis då började One Tree Hill (gamla avsnitt) den när Haley föder barn, och då får jag tårar i ögonen. Jag längtar väl själv tills den dagen jag får barn.
I'M SUCH A CRYBABY!

Nu ska jag ta något att äta och sen kommer bilderna på klänningarna på Forever21 som jag köpte i USA.

Puss&kram

The new era

Återigen har jag påbörjat ett nytt OC-maraton och jag har kommit till andra säsongen och kollar just nu på avsnittet  "The new era" och då på tal om new era. Precis så är det för mig nu.

År 2009 ska levas hälsosammare och bättre än 08.

Jag ska:
Sluta äta en massa snask
Börja träna
Planera mer
Städa mitt rum oftare
Spara pengar

Sen finns det säkert en massa mer saker som jag
skulle behöva göra, fast det är inget jag kommer på nu.

Puss&Kram



skola

Ja, nu har jag bytt till blogg.se igen då. Tror att jag ska hålla mig till det nu, vet inte, får se.

I alla fall.

Efter att jag hade varit uppe i dryga 30 timmar igår gick jag och la mig kl 8 och somnade ungefär vid halv 9. Nu på morgonen vaknade jag kl 5 och kunde inte somna om, jag hade ju trots allt sovit 8 ½ timma då, vilket är mycket för mig för en vanlig skoldag. På tal om skola, idag börjar den efter två veckors lov. Ska både blir roligt och tråkigt att komma tillbaka. Träffa ala kompisar och så, men å andra sidan börjar ju tidiga morgonar igen. Men men, man får helt enkelt stå ut, det är ju faktiskt snart sportlov, nån månad eller vad är det? Jaja, efter har varit uppe i drygt två timmar nu är det bara 20 minuter kvar tills jag måste gå, så jagh borde nog avsluta nu och fixa det sista innan klockan blir halv.

Puss&Kram

12:12


RSS 2.0