Denmark!

Befinner mig just nu i Danmark. Gårdagen spenderades mestadels på ett tåg med 2 sjukt bra tjejer och i Lisas (syster) soffa. Det blev en mysig kväll med film och även lite youtubande på Johan Glans!  Idag blir det ännu lite mer mys med lisa, Sippo, Michelle och två av Lisas kompisar. Mat, musik, vin och film. Can't ask for anything more! PUSS!

hmm?



Snälla nu, hjälp mig. VILKA SKOR? 1 eller 2?


Jerry the intern


http://www.youtube.com/watch?v=85i2--m3g9Q

Det här är ju den nya ICA-reklamen som dom flesta säker vet. Och okej, jag erkänner. Jag AS GARVADE första gången jag såg den, men sen tänkte jag efter lite. Är det egentligen okej att göra en sån här reklam? Alla står bara och kollar på honom (bilden), varför det? Är det för att han har downs syndrom? Det är förmodligen det dom vill att man ska tro. Frågan är om dom motbevisar det på något sätt i nästa reklam efersom det står "fortsättning följer". Ja, det återstår väl att se.


HEY HEY HO HO

Okej, eftersom jag just nu sitter här på länstyrelsens informationsenhet (slå den va?!) och inte har så mycket att gör tänkte jag what the heck, varför inte blogga lite?

Jag är just nu inne på min tredje dag som praktikant på på länstyrelsen då, och det är heelt okej faktiskt! Har precis avslutat ett arbete där jag gjorde en folder för friskvårdsgruppen (Ja, det är roligare än vad det låter) och tänker nu ta lite me-time och surfa runt på lite bloggar. Enough for now!

Just det, jag måste komma ihåg att skriva om en sak sen, det handlar om den nya ICA-reklamen.

RSS 2.0