SEX ON LEGS



ALL THE VAMPIRES WALKLIN' THROUGH THE VALLEY

Datorn kommer snart att försvinna till min syster i ca två veckor. Får..lite..panik.. Visst, jag har andra datorer men dom är på övervåningen, haha. Nejdå, jag är inte alls lat. Nu ska jag ner till claes olsson för att fixa dator/tv/sladdhelvete, jag orkar inte ens förklara.

Känner mig lite dark just nu så här får ni en hård hardcore bild på mig!

JA TACK!


NYTT!


Nya örhängen från H&M 49:-

SNÖ?



Jag tror att vi alla är rätt överens om att det räcker med snö nu?

AND I'M FREE, FREE FALLIN'


Jaha.. Det verkar bara bli denna bilden idag. Jag vet inte om det är fel på mitt internet eller om det är blogg.se. Det här har i alla fall varit min frukost de senaste dagarna. GOTT. Lägg också märke till hur fint jag har ordnat med blodapelsinklyftorna. Nu ska jag gå och duscha och göra mig i ordning för kvällen, för i morgon är det skola igen... USCH!

SWEET CANDY

Jag är så förbaskat sugen på någon godis/mat just nu, men jag ska inte äta. Jag ska sluta småäta sent på nätterna, och så ska jag försöka ha med mig frukt eller russin i väskan. Just in case liksom! Hejdå, farväl och auf wiedersehen!

BOJKOTTA SNÖN

Det känns som om vi har blivit bestraffade länge nog med den här jäkla snön, men så igår kom såklart ytterligare ett snöoväder. Tar det aldrig slut någon gång?

NYTT!



Tröja från Lindex 150 :- och bh (?) 99:-

CUPCAKES



OBS!OBS!OBS!

bara för att klara upp en sak! Nej, det är INGEN rangordning på bloggarna. Bara så ni vet..

TOP 6








klick, klick, klick


SO MUCH TO DO, SO LITTLE TIME.

Sitter och pluggar faktiskt. trots att jag har lov. Och det gå segt, mycket segt.

Hur som helst, alla hjärtans dag spenderades med mina ladies och vi bakade cupcakes, kollade på film och åkte pulka. Kan inte komma på den senaste gången jag gjorde det, så det var kul!

To do list:

- plugga
- städa/fixa i ordning rummet
- Kanske åka ner till allum med mamma?

Känns alltid lättare att göra en lista där man kan beta av sin ångest en efter en.

BILDER FRÅN MICHELLES 18ÅRS DAG!





02.12

Eftersom vi hade absolut INGENTING att göra idag när vi kom till skolan så bestämde hanna och jag oss för att träna på sportlife and it was go-o-od. Skönt förresten att det är lov nu. Det firas med två koppar te, bulle och hipp hipp i sängen och i morgon blir det 18-års middag! Sov gott

TWINS


haha, måste bara visa denna bilde. jag och Petra testade samma tröja igåroch kom på att vi var GANSKA lika.

TITANIC


förvånad/trött rådjur

Just nu sitter jag och kollar på titanic DELUXE. Det ni. Hur som helst, jag sitter och dör av skratt när jag läser om Titanic 2 - Jack's back. Hilarious.

THE BLUE LAGOON



tog en liten vända på allum idag med Petra och michelle och hittade mycket fint. Tyvärr. Sedan åkte jag hem till michelle och blev övertalad till att kolla på den blå lagunen. Jag blev helt amazed över hur fin Brooke Shields var i den filmen.

23:58

Okej, jag ger upp. Det går inte att ladda upp bilder. Nu får ni inte se min fina nuna över hela datorskärmen. Synd för er. Hörs imon. Nu ska jag gå och lägga mig. God natt!

I WANNA GIVE YOU A GOOD SONG..


Siri och Jakob åkte precis ner till ICA för att köpa glass och mamma ska göra kolasås! GOTT

I'M NOT LOOKING FOR SWEET TALK. I'M LOOKING FOR TIME...





några av bilderna som jag hade tänkt att skriva ut och fästa på min vägg

Det blir ännu en lugn hemmakväll för min del. hade egtnligen velat göra något idag men jag är alldeles för trött + att det kommer bli två intensiva veckor framöver så det är lika bra jag sparar det. Ha en bra lördag!

02.51

Tänkte bara skriva lite snabbt innan jag går och lägger mig. Åkte hem till Sippo en stund efter bion. Hur som helst, Precious var jätte bra, dock väldigt hemsk. Jag hade två crybabies med i mitt sällskap, och jag fick tre hostattacker, fast jag behövde bara gå ut en gång. Tja, det var väl egentligen allt. God natt på er!

PRECIOUS

Asså jag har fått så jääkla mycket skit för att jag inte uppdaterar tillräckligt. Men liksom hallå? jag är inte mer än människa. Nä, skämt åsido. Sittter och dricker lite kaffe i ett desperat försök att piggna till lite. Snart ska jag ju in till stan och se Precious. Vill ju inte gärna somna på bion, hehe. Hoppas den är så bra som den verkar. Ha en kul fredag!

LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES


mina nya leggings som jag köpte idag. Lindex 199:-

Hur som helst, idag var jag och Petra på bio och såg luftslottet som sprängdes. Filmen var jätte bra, synd bara att jag hann få TVÅ hostattacker under filmen och var tvungen att gå ut. I morgon blir det bio igen haha, då ska vi se Precious. Hoppas den är bra. God natt!

LIKA SOM BÄR


DO YOU THINK I'M SEXY?

tycker du jag är lika sexig nu vicki?

SUPER SIZE ME


Sitter just nu och knaprar på lite nötter och kollar på Super Size Me. Usch alltså. Funderar på att bojkotta McDonalds efter detta.

BEAUTIFUL



JAG KAN ALDRIG KOMMA PÅ RUBRIKER


Man kan ju bli som vädret sägs det ju, och jag tror fan stenhårt på det. Det känns som om jag är trött och deprimerad konstant

SEMLA


Idag har jag avverkat min första semla för i år samtidigt som jag kollade på A lot like Love. Haha, när jag jag var liten så gillade jag inte mandelmassa särskilt mycket så jag pillade ut den och åt därför endast bröd och grädde!

RSS 2.0