SVINIS NO. 2

UPPDATE; jag har ont i armen. fan

HOTHOTHOTCOUPLE


SVINIS


Idag gjorde jag det! Jag vaccinerade mig. Jag har inte fått några biverkningar ännu, men dom kanske kommer senare eller i morgon rentav? jaja, den som lever får se. hehe.

Idag tänkte jag för övrigt pallra mig till träningen vilket jag inte har gjort på väldigt länge. So long!

JACKJOHNSON


Just nu är denna mannen det enda som spelas i min ipod. Sicken myskille han är!

Jag vill också höra hans låtar!


FLICKANSOMLEKTEMEDELDEN

Satan vad det ska regna hela tiden!!! Flickan som lekte med elden var i alla alla fall jätte bra och jag längtar redan tills jag kan se 3:e och sista filmen, luftslottet som sprängdes.

FOTOSESSION

Nu har jag och Petra precis avslutat en fotosession och senare idag blir det bio. Flickan som lekte med elden blir det, hoppas den är bra! Hej så länge


INSPIRATIONINSPIRATION



NOSENSEOFFEELING


Snart är det december och 1:a advent, men vart är julstämningen egentligen? Inte en gnutta snö ute, bara regn och blåst. Nä, pappa får snart plocka fram sin samlings cd med inte mindre än 22 olika versioner av O Helga Natt. Då är det jul på riktigt.

I morgon har jag studiedag förretsen. Skönt!


You win it’s your show now

GUD! Jag har inte varit såhär trött på länge. Syster och jag gjorde mat och satte på en film och jag somnade halvvägs in på filmen. Nu tänkte jag göra mig i ordning, sätta på Ensam Hemma 1 och hoppa i sängen. Hej så länge

JOBB/MYSA

Kom precis hem från jobbet, slog på tv:n och och där fanns min favoritgrabbar, mänligen filip&fredrik. Nu ska jag ta hand om disken och när syster kommer hem ska vi sätta på en film (kanske paranormal activity igen?) äta godis och mysa. Skönt när man inte har några föräldrar hemma. Hej så länge!


shoes shoes shoes


Jag är fruktansvärt sugen på de här skorna från DinSko! 499 :-

En snabb fika i stan och sedan en liten runda i stan, slutade med att jag fick hem ett linne från Gina tricot. Visar det sen. Om jag orkar

MOVIETIME


Idag var det dags för bio. Gissa vilken..? New Moon, såklart! haha. Hur som helst, den var jätte bra. Inte lika bra som ettan, men fortfarande väldigt bra Och Jacob! OH LA LA! Den lille pojkvaskern har tydligen pumpat upp sig rejält, klippt av sig håret och.. växt upp helt enkelt. Den får 4 av 5 toast.


detärlättattvaraefterklok


ibland är man rätt bra dum! Helsike vad jag ångrar att jag inte köpte de här skorna. Dumma klara!

NOTICE

Eftersom jag har två trogna läsare som följer mig i vått och torrt ber jag er nu:

Jessica och Annie, kommentera nåt så jag får era adresser!

rain rain rain

Usch jag blir galen på det här vädret. Nu har det regnat och blåst konstant sen kl 12. Thank's alot Sweden!


Idag är första dagen på länge som jag faktiskt inte har något plugg, skönt! Det firar jag med att bara ligga i soffan och kolla på tv.

iPOD touch

Hinner varken skriva eller fixa designen de närmsta dagarna. Varför? jo, för att skolan tar upp mitt liv. Men det är väl mitt eget fel antar jag, som skuter upp allt i sista sekund. Any who..

Angående rubriken, jag ska haffa mig en iPOD touch hade jag tänkt. riktigt riktigt sugen, får bara fixa iordning ekonomin lite skulle jag tro. I och för sig kommer ju tomten snart? Hmm, jaja. Nu kallar läxorna. Vi hörs!


09.11.13

Har spenderat x antal timmar på att kolla på bloggar. Rikauteliggare närmare bestämt. Sjukt snygg tjej det där! Tänke för övrigt ändra om här på bloggen lite, ny design och sådär. Kanske ökar mitt bloggsug lite? Jaja.

Idag blir det i alla fall bowling med tjejerna! ska bli sjukt kul, har inte bowlat på år och dagar!

Ciao ding everybody

RSS 2.0