sneakpeak



hemma igen. tyvärr

okej, äre nån mer än jag som inte gillar den nya designen på blogg.se eller? anywho..

för circus 10 och en halv timma sen åkte jag från Turkiet, Alanya för att bege mig tillbaka till tråkiga, äckliga sverige igen. Jag behöver väl inte ens säga vad jag tycker om det...?

Asså, det ar bara så jäkla härligt där. Jag hade kunnat stanna där i år och dagar till. Allt det där som jag klagade på i början - att det var så jäkla varm, att det hängde och dreglande äckliga turkar efter en hela tiden, att man brände sig på fötterna när man gick på stranden - Allt det där är som bortblåst, och nu vill jag bara tillbaka. Som in i helvete. Jag VILL bränna mig på fötterna, jag VILL att det turkarna ska dregla efter mig, och framför allt, jag VILL att det ska vara så varmt igen. Och det där med turkarna är väl iof lite si sådär..

Just nu har jag ont i hjärtat. Sticker i det liksom. Kanske beror det på att jag saknar Turkiet, kanske att jag saknar någon turk? bara gudarna vet.

Bilder kommer så småning om.

glad (jävla) midsommar

Ok. Jag tänker inte berätta i detalj, men den här midsommaren kanske inte har varit den bästa precis. Ånej...




MEN, en sak tänker jag i alla fall berätta. När jag och Siri hade åkt hem från Gabbe bestämde vi att kolla på film. Efter mycket velande blev det Pineapple Express och jag har bara en sak och säga. JAG DOOOOG, när Saul körde igenom sin fot genom bilrutan. Hujeda mig alltså. Ni som inte har sett den. SE DEN! that's all i'm saying man....

okej, jag hade tänkt att ladda upp en bild här men såklart går det inte. Jag ville bara tilläga att Saul (James Franco) var helt klart bäst i filmen. Snygg var han dessutom också.

peace brotha!

so many thing, so little money

Nu när jag ändå är igång här kan jag passa på att tala om för er att jag har hittat THE kavaj (?) hur snygg som helst är den iaf, och jag har planerat att köpa den så fort jag kommer hem från turkiet.



Sen vill jag även passa på att visa er dom här:

hur snygga hade dom inte varit, om dom hade varit i vanligt svart, eller even better, svart mocka. Gaah..

my bad!

Förlåt mig, jag skrev fel. Det var inte 28 timmar kvar. För att göra det hela enklare, och slippa några felskrivningar igen kan jag meddela folket att planet går kl 16:20 på lördag. Den som vill får räkna ut hur många timmar det blir. Jag är för trött.

God natt!

28 (TIMMAR)

ÅÅÅÅÅH! om en si sådär 28 timmar beger jag mig till turkiet. Fy fan va härligt det ska bli. Jag pratade med Vicki n(min resekompanjon) igår natt och då började i prata om vad vi skulle göra på lördagskvällen när vi kom fram. Jag tyckte att vi skulle gå ut på stan och typ sätta oss på något trevligt ställe och ta en öl eller något, men icke sa nicke, vicki ille ut och göra stan med en gång. Det får väl bli så. Let's do all the things that you wanna do liksom (hehe, Anja) nä, nu ska jag fortsätta packa och fixa med bilder och städa och gud vet allt, innan jag beger mig ner till linda för lite thaimat (som den thai hon faktisk är) haha. 

Ha det!


här ska man klara sig i en vecka alltså...

mys hos petra

Det blev mys på Petras altan igår med vattenpipa och mycket snack. Trots att vi satt med filtar virade omkring oss så drog vi oss in till Petra runt 11 snåret, för då blev det för kallt. Eftersom jag har så orut med bussar numera fick vi gå från Petra och hem, men det var faktiskt skönt med en liten nattpromenad.

Idag hade vi tänkt att åka in till stan och sätta oss på Bar Itala, men det blev inget. Det får bli någon annan dag i stället. Gärna en dag med sol som inte går i moln varannan sekund då heller. Bye!


SOMMARLOV

Sommarlovet började perfekt med en dag i stan med Vicki och Linda, och ett nytt inköp. Bra väder var det ju till och med.

finns det något bättre än Göteborg?

tröjan jag köpte idag. I like.

härligt

linda


klassfest

Från att inte ha någonstans att vara till en fest på Öckerö och en jäkligt lyckad kväll. Det summerar gårdagen ganska bra. Sen att det hände en del tråkigheter och faktumet att det tog oss ca 4 timmar att ta oss hem kan vi bortse från.

Sen vill jag passa på att gratulera den underbara Hanna som fyller 17 år idag. Grattis snuttan!


tummen upp för Häagen-Dazs

Nu har jag precis kommit hem från skolan där vi hade skolavslutning. Äntligen.. Kollar man utanför så känns det då inte som om det är sommarlov.  Jag firar i alla fall början på sommarlovet i sängen med en Häagen-Dazs och Moulin Rouge. haha. Senare ikväll blir det i alla fall en liten gathering hemma hos Hanna på Öckerö. Det blir nog kul. Hej så länge

RAIN

Okej. Jag fick skorna, men jag ska nog inte köpa dom ändå. Haha. Dom skickas liksom från Asien och frakten kostar 119 kr. 10-15 dagar skulle det dessutom ta för dom att komma hit så.. Nej tack!


THE shoes

Okej, spännande spännande  nu. Jag har lagt ett bud på skorna och det är dryga 10 min kvar, får se hur det går. Åter kommer om en sisådär 10 min. hehehe.

which shoes?

Jag funderar på att köpa ett par av de här skorna, men vilka ska jag ta egentligen? tycker båda är skit snygga. Vad tycker ni?


tear's stream, down on MY face

AAAH som vanligt så grinade jag till grey's.. Jag vill erkligen inte att Izzie ska dö. Inte George heller. FAN


den finaste scenen i hela grey's anatomy

1 dag kvar

Ja, en och annan mer sak hamnade i kassen, som t.ex. marabou summer edition och chips. En riktig svullarkväll med andra ord, men sånt behöver man väl ibland? Vi firade ju faktiskt, att vicki slutat skolan och jag har inga läxor kvar. Det finns alltid en anledning till att fira, hehehe.

Nu har i alla fall ännu en dag gått och det återstår nu alltså bara 1 dag kvar i skolan, sen är det sommarlov. Känns dock inte som att det är sommar om man kollar ut genom fönstret. Prisa gudarna att jag åker om 10 dagar.

Note; jag köpte ett par shorts idag som åker upp på bloggen sen



update: jag ska lämna tillbaka shortsen. Ja, jag är en velmaja.

mys

Sitter och kollar på Real housewives of Orange County just nu, haha.  Uttråkad? ja Men snart ska jag i alla fall ner till Ica med vicki och köpa naturgodis. Det kan hända att något annat även åker ner i matkassen, hehe.

So long, suckas!

bye bye school

nu är jag äntligen fri från allt vad skola heter. Okej, jag slutar först på fredag, men jag har inga läxor kvar iaf. Igår kväll skickade jag in det sista och det var sååå skönt.


note; nu är det 11 dagar kvar innan jag tar mitt pick och pack och drar till Turkiet.

så fel det kan bli

haha, jag skulle skriva in mtv.com, men i stället skrev jag in mat.com.. Det måste väl ändå tyda på någonting, eller?

JAG DÖR!



Klara smider planer

jag har satt igång ett projekt, nu får vi se till att jag avslutar det också.

sum up

Jag, som ni kanske har märkt så har jag varit lite off här. det beror på att jag har varit i Uppsala och firat min kusin som har tagit studenten, plus att jag har hållt på en massa med mitt rum, som nu faktiskt äntligen är klart.

Ja i alla fall, en liten summering kanske skulle vara på sin plats;

Fredag: Gick upp i ottan och åkte till uppsala för att fira Stina (kusin), senare på kvällen när stina hade åkt, gick jag och mina två systrar på bio och såg My Bloody Valentine 3D. Filmen var sådär.
Bäst: Jensen Ackels, för att han var så jävla snygg.
Sämst: För lite 3D effekter och för mycket slice 'n' dice. Rätt dålig handling också.

Lördag: Mestadels av dagen spenderades i bilen. När vi kom hem började jag och Pappa kvickt med att fortsätta lägga golvplattorna. Kollade även självklart på Sverige-Danmark (fail)

Söndag: Även denna dagen spenderades att lägga golv, fast det "slutgiltiga" golvet, sedan åkte jag upp och jobbade och sen när jag kom hem satte jag ihop mina möbler så nu är mitt rum ganska cleant.

And that's that.  Ciao ding everybody!

magdalena frackowiak





False Lash Effect


Om det är någon som har denna mascaran så får ni gärna ge en liten kort recension om den. Funderar nämligen på att köpa den, fast vattenfast.

- Är det bra?
- Får man långa fina separerade ögonfransar?
- Betyg?

tick tick tick boom

Håller just nu på med mitt rum (som vanligt). Jag fick ett litet sting av ångest när jag insåg att hela dagen hade gått åt till att ha kollat på Scrubs, åkt till ikea och fixat med rummet, men inget plugg. Jaja, jag får väl ta igen det i morgon och till helgen. Jag ska ju trots allt sitta i en bil i 5 tim till Uppsala. Jippie...

1 2 3


Rummet är på god väg. Taket är satt, rummet är målat och tapeten är på plats. I morgon ska jag fortsätta lägga masonitgolvet, och så tar nog mamma och jag en sväng till IKEA.

LIKA SOM BÄR


Jag satt och kollade på Brothers&Sister och helt plötsligt slog det mig. VEM ÄR VEM EGENTLIGEN?

your sex is on fire

Åh, det här jäkla läxorna alltså. På måndag har vi våra sista inlämningar sen är det över. Försöker att plugga här, men det är inte särskilt lätt. Håller på att skriva dels ett reportage om Graffiti och sen ska jag skriva en krönika om massmedian i Kina, kul va? nä men som sagt, snart är det ju faktiskt över och sen är det SOMMARLOV. Sen en vecka efter att vi har slutat så åker jag till Turkiet och sen åker jag till Italien, så vad har jag att klaga över egentligen?

Och snart ska jag dessutom upp och bada med folk. Livet leker ju (nästan..)

pictures


mys ute på balkongen med iskaffe och choklad

tunikan som jag köpte ändå, hehe. Den LYSER!

1 JUNI, ÅRETS FÖRSTA DOPP!

Ja mina vänner, idag är det ju första juni och dagen kunde inte ha varit bättre. Ingen skola, hur bra väder som helst och... ÅRETS FÖRSTA DOPP!! Det var faktiskt hur skönt som helst.

Under helgen så har jag också såklart tagit vara på det fina vädret och legat ute och solat, lite färg har jag allt fått. Igår sov även vicki över hos mig så det blev lite mys ute på balkongen, och sen kollade vi på Analyze This. Så grymt rolig film. Om ni inte har sett den så gör det!

Snart kommer det lite olika bilder från helgen, puss så länge.

RSS 2.0