HÅKAN HELLSTRÖM!


slänger upp en bild på håkan i all ära!

skolan..

Här sitter jag brevid flitiga camilla somjobbar med svenskan:)
Klockanärungefär kvar i sompm typ45min börjare ngelskanoch sen är det bara estetisk verkasamhet kvar,och sen slutar vi!!

men detär inte det bästa.

IKVÄLL ÄR DET HÅKAN HELLSTÖRM OCKSÅ!! 
(och fan fan fan att inte leilakunde följa med)

jaja, nu orkar jag inte skriva mer

peace out!

HEJA HEJA HEJA!

Nu kanske ni undrar varför jag är så uppspelt såhär kl 1 på natten, jo det är nämligen såhär att jag blev äntligen klar med engelska uppgiften (som egentligen skulle varit inlämnad förra torsdagen) men men.. bättre sent än aldrig, det är ett bra talesätt tycker jag. HE HE.  Nu är kl som sagt 1, kvart över till och med, och jag vet inte om jag ska stanna uppe eller om jag ska sova.

jag är trött, men jag vill inte sova
jag är hungrig men jag orkar inte äta.

oj, nu kurrade magen rejält (kanske väckte mamma och pappa rentav?) jag kanske ska gå och och ta en skål fil trots allt och sätta på en film så får vi se hur det slutar? 

JAJA, vi får väl se hur det blir. En kul nyhet är iaf att det kommer komma en Pirates of the Caribbean 4.

på tal om ingenting liksom..

GODNATT!

The Hills


Jag har kommit på att The Hills är ett jävligt kul program
egentligen. Så löjligt, och så mycket onödig drama, men
ändå, så kul :)

(Lauren Conrad på bilden är iaf jävligt snygg)

Tisdag

Just nu är jag väldigt pepp på att spara pengar, på nåt konstigt sätt, hehe. Det är väl när jag tänker på alla saker jag ska köpa när jag USA, vilket det förövrig bara är 3 månder kvar till. (I can't wait) Nä, jag ska inte skriva särskilt mycket här utan det som står på agendan nu är:

x Plugga
x Städa (suck)

 
Kristian Anttila - Västra Frölunda

onsdag

VARFÖR, varför sätter dom idol och Top model samtidigt?


   

        
ELLER
    

NTI

Jag har kommit på att jag mer eller mindre älskar NTI.
Bra lärare, sköna klasskamrater, och jävligt bra lektioner :)
typ som idag, dom ända lektionerna vi har på tisdagar är mediaproduktion 3 tim (tiden bara flyger iväg)
och sen har vi datorkunskap. Vi skulle egentligen ha slutat 14.15, men i stället så slutade vi 13.30, och det är ju inte precis första gången detta händer :)

why so serious?

igår;
nehe, inte blev det något plugg igår heller,
ist blev det bio med syster och hennes pojkvän.
Vi såg batman, äntligen :) (det var andra gången för min syster) 
åh, den var ruskigt bra, för att inte tala om Heath Ledger. Ja iaf, bion började kl 9 och höll på i 2 h 25 min. och när bion var slut så trodde jag att jag hade missat 23.47 tåget hem, men så visade det sig att dom hade börjat gå en gång i timman nu, så det tidigaste tåget gick 00.17, så mamma fick komma och hämta mig. Kom hem ungefär 00.20, och då var det bara till å borsta tänderna, ta av sminket och gå och lägga sig med en gång, jag var så jäkla trött.

idag;
Idag på mediaproduktionen fick vi faktiskt en kul uppgift. Vi ska designa en reklam typ, min blir nog för en parfym.
Men det var inte heller den ändå läxan vi har fått denna veckan, jag måste plugga matte, eng, svenska och en mediagrej (herre gud, vi har inte ens gått i skolan en månad) så nu ska jag faktiskt ta en kopp te och gå och plugga!

see ya!


"I'm gonna give you my card"

jag sålde min själ.

Okej, jag fick precis höra av Sofia att vi har två läxor tills på torsdag, fan också.. Jag som precis blev klar med medialäxan och är överlycklig, tänkte "tur, då är det bara matten kvar" men icke sa nicke. Nu har vi tydligen Svenska och engelska också.

Jag sålde min själ när jag började på NTI!

cravings

just nu;





ångest..

okej, jag får lite smått ångest, vi hade mediakunskapläxa till i fredgas, men jag var inte i skolan i fredags, så nu måste jag göra de nu ist, och ja orkar verkligen inte, men det måste göras. Och det var inte det enda, jag har matteläxa också (jag ligger redan efter och vi har haft typ två mattelektioner) fan.. Vi har gått i skolan i typ, två veckor, och jag är redan trött på det, eller iaf tpå det teoretiska. Mediaproduktionen älskar jag för där är det bara att sita framför datan och trixa i photoshop i tre timmar :)

jaja, mysigt var det igår iaf, göra om nån gång?

Nä nu måste jag gå och plugga lite.

later!

Italien 2008


Loweisa :)


innan vi skulle ut

längtar tillbaka..

Jag längatar lite efter Italien nu faktiskt. Det skulle inte vara helt fel med Lollo och jag, sittandes på piccolo jolly med en bacardi i handen :) (jag vill inte ens tänka på hur mycket pengar vi la ut på bacardi och liknande)



Lollo och jag tar ett nattdopp, Lollo dansar? :)


jag lyckas alltid se ut som en jätte på bild
även fast jag inte är så lång :)


jobb(igt)

åh va trött jag är!
Kom ganska precis hem efter att ha jobbat. I och för sig bara i tre ½ timma, men det var verkligen jobbigt idag, jag fick rusa fram och tillbaka hela tiden. Ska jobba nästa lördag också, men det känns bra när jag tänker på att jag kommer få lite extra pengar, vilket jag VERKLIGEN behöver, nu när jag ska till USA (det är i och för sig typ 4 månader kvar, men det är lika bra att börja i tid)

Nä nu ska jag ta å äta nåt och kolla på family guy, sen blir det film med R. Blir nog mysigt.

Ha det bra!

Viva La Vida


Åh, jag är riktigt sugen på att gå på Coldplay när dom är i Stockholm. Deras nya skiva Viva La Vida är ju så himla bra. Jag kollade runt lite på Tradera för ett tag sen efter biljetter, dom var inte precis dyra, låg väl på en 600-700 kr eller nåt, men det dumma är att det är på en vardag, och ja som sagt, den är i Sthlm, och då måste jag ta ledigt från skolan (inte för att det är det stora problemet :P) Men så måste jag och antingen köpa en tågbiljett (eller få någon att köra mig dit, men det kan bli svårt) och så måste jag ju stanna över där, eftersom konserten är nog slut rätt sent, och då har den där biljetten på 700 helt plötsligt gått upp till 2000, så jag får nog släppa den tankien och hoppas på att dom kommer hir nästa år ist :)

Nä nu ska jag ta något att äta och sen krypa ner i sängen och fortsätta kolla på antingen Jersey Girl som går på tv eller Brison Break :)

Sov Gott ♥


(haha, bilden är tagen på tv:n, reklamen för deras album Viva La Vida)

ja herregud, en gång till..

okej, nu försöker jag försöker IGEN :)

detta blir tredje (eller är det kanske fjärde?) gången gillt. Det känns som om alla skriver i bloggar nu för tiden och även jag vill kunna skriva av mig lite ibland.

OKEJ, Sverige är så jävla konstigt, Ena stunden är det jätte fint väder
och sen bara helt plötsligt börjar det att spöregna, jag orkar inte med det.
JAG VILL HA SOMMARLOV
JAG VILL HA VÄRME
JAG VILL HA SOL
JAG VILL HA, JAG VILL HA, JAG VILL HA..


tråkiga regniga sverige :(

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0