VALBORG

Ärligt talat så är valborg jäkligt överskattat. Bara ännu en anledning för ungdomar att supa. Vilket jag inte är särskilt sugen på idag. Vi får se hur det blir.

Igår var jag för övrig väldigt duktig tycker jag. Jag sprang hela 6 km (ja, det är mycket för mig) och så mailade jag äntligen in etik&moral arbetet som i och för sig skulle varit inlämnat för ganska länge sedan.

Vad ska ni göra idag på valborg?

yippiekayey

Okej, jag ska vara ärlig. Jag var väldigt nära på att lägga ner den här bloggen pga att jag inte orkade längre. Men nu hlet plötsligt är jag väldigt sporrad igen. Min svenska/mediekunskaps lärare kom fram och frågade min kompis om hon kunde vara med på en konferans och prata om sin blogg. På engelska. Och hon fick ta med sig en kompis och självklart frågade hon sin bloggande lilla kompis. Nämligen mig!. Det bästa med denna konferansen är att vi får 2000 SPÄNN VAR! känn på den du!

Zlatan

HAHAHA. På tal om Zlatan. Alldeles nyss fick jag hör ett litet trevligt skämt.

"Vad händer om Zlatan går in i en vägg med stånd?"


"Han får ont i näsan"


HAHA. Bara jag som skrattade? nä det tror jag inte.

Lika som bär

Nu när vi ändå är inne på vem som är lika vem. Här kommer några fler att tänka på!


Det är helt galet hur dom här två personerna är lika! Nästan samma hår,
skrämmande lika ansiktsdrag och lika fin kropp.


Jag vet vad ni tänker. Är det samma person?


Nästan lite pinsamt att våran lilla Nanne grönvall är på pricken lika skandaldrottningen Katie "Jordan" Price. Plussa på några år bara.

Zlatan/Hjalle


Kom inte och säg att det bara är jag som ser likheten?


KAOS PÅ TJEJKVÄLLEN!

Jag och min syster gick ner till Allum för att snabbt gå in på ICA för att köpa lite frukt. Men, när vi kom in möttes vi av hut mycket folk som helst och totalkaos. Kl var circus kvart över 9 när vi kom ner. Det var nämligen så att det var "tjejkväll" på allum vilket betydde att det var typ 20 % rabatt på alla butiker. Jag fyndade dock bara en jeansjacka (för 190 kr!!!!) men det blev bra så ändå. Nä, nu kallar frukt och film. Sov gott hörrni ♥

PUSS PUSS

Jäkligt härlig dag idag trots att det är måndag, första skoldagen på veckan osv. Vi hade redovisning i skolan idag, bildredovisning, vilket bestod av att man skulle presentera en fotograf, konstnär mm. Jag och Anja skulle prata om David LaChapelle och det gick väl.. sådär.. När vi övade vad vi skulle säga var vi flamsifa -som vanligt- och i sa en kommentar om Pamela Anderson och när den bilden vi pratade om väl kom upp när vi redovisade kunde vi bara inte sluta skratta. Jaja, sånt är livet.

Nu är jag ganska precis hemkommen från friskis där jag praktiskt taget körde slut mig själv. Nu ska jag iaf fortsätta skriva på bilduppgiften så den kommer iäg innan 23.59. Jag vill även passa på att gratulera min syster och hennes pojkvän på deras 2-årsdag. GRATTIS!


EVEN ANGELS FALLS

sitter här och lyssnar på Even angels falls och försöker plugga men det är totalt omöjligt. fan fan fan.

http://img2.timeinc.net/people/i/2008/gallery/heathledger/heath_ledger4.jpg
heath ledher har nog aldrig varit så snygg som han var i 10 orsaker att hata dig

SÖNDAGSPARTY MED FREDRIK OCH FILIP


Samtidigt som jag ska plugga ska jag nu kolla på söndagsparty med fredrik och filip. Det kommer bli svårt så önska mig lycka till.

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

(Summering av fredagen som jag har glömt att lägga upp)

Det var galet härligt väder idag och det utnyttjade Jag, Petra, Camilla och Anja till fullo. Vi slutade så tidigt som halv 12 idag och efter att vi hade köpt frapinos och gudomligt goda brownies från 7eleven gick vi till hamnen vid Operan (ni som bor i Göteborg vet) och bara gottade oss i solen med vårt fika.


en inte allt för lyckad hopp bild


can't read my, can't read my, no he can't read my pokerface

Filmtips!



Igår var jag och min syster lite spontana och åkte in till stan för att gå på bio. Efter att vi velat fram och tillbaka om vilken film vi skulle ta (Män som hatar kvinnor, 17 again eller Boy A) blev det till slut Boy A och jag blev inte besviken. Den var fruktansvärt bra, men VARNING! väldigt sorglig.


När Jack vid 24 års ålder äntligen släpps ut ur fängelset har han tillbringat merparten av sitt liv inlåst. Tillsammans med en annan pojke mördade han ett barn när han var 10 år.
Filmen följer Jacks försök att ta upp ett liv i frihet som aldrig fick någon riktig start. Hans mentor ochfadersgestalt blir övervakaren Terry,som hjälper honom genom en mognadsprocess som borde startat för många år sedan. Men det förflutna släpper inte greppet och i takt med att vi får veta mer om vad som ledde fram till det fruktansvärda dåd som ödelagt så många liv, ökar känslan av spänning, komplexitet och slutligen undergång eftersom vare sig tabloidpressen eller Terrys riktige son tänker tala tyst om vad som hänt.


mjukstart



Det blev inte många timmars sömn för min del inatt. Men klart man blev pigg när man kom till skolan ändå, för där väntade ju Anja, Karin, Hanna och Camilla. Fick också reda på idag att alla våra lektioner med Mikael denna veckan är inställda.

Ingen Mikael = ingen idrott och ingen engelska = börja senare och sluta tidigare

Det behövdes verkligen denna veckan. En mjukstart liksom.

Nu ska jag säga tack och hej för mig så länge och förmodligen kolla på ett till avsnitt av Gossip Girl.


slut på det roliga

Nä fy! Snart är det dags för skola igen. Jag hade gärna tagit en vecka (eller två) till faktiskt. Det är så härligt när man har lov. Man är fri liksom. Det är som Anja säger, Nu kommer livet gå på rutin igen. Men, för att vara lite possitiv också så är det ju faktiskt bara knappt två månader kvar till sommarlovet.

För att summera dom senaste dagarna lite:

Fredag: Jag, Vicki, Michelle, Sippo och Petra tog det lugnt hemma hos michelle och bara åt och åt och åt kändes det som, och så kollade på American Dreamz (she's a superfreak, superfreak)
Lördag: Jag, Vicki och Petra åkte med Sippo upp det Tjörn där det blev lite för mycket vin och lite annat. Men kul hade vi ändå, det måste tilläggas.
Söndag: Efter att ha kommit hem från Tjörn och varit hemma i dryga 2 ½ timma bar det av upp mot kåsjön igen där det blev tjöt, nakendopp och lite fylla (dock inte för min del) Sedan åkte vi hem till Shabbe en stund och kollade på SATC.

Detta lovet får alltså 5 av 5 toasters!

Vad har ni gjort under lovet?

OSTADIGT

Gustav och jag went bananas med kameran i lördags.







ON THE RUN


Gud, det känns som om det är något på gång precis hela tiden, även om det har varit ett ganska lugnt lov. Idag blir det förmodligen Tjörn, med S, V, P och L.

Ska nog göra mig i ordning snart och sen ta en springrunda, men först. The Hills.

Saturday I love you like gold


Penn Badgley, Too hot!

Upp till kåsjön en stund med fint sällskap, bra musik, och förhoppningsvis något gott att knapra på?

Peace Out!

THE HILLS

kom hem för circus en halvtimma sen efter att ha vartit ute med min syster och

haft beslutsångest på ICA
Luffat på en bänk och druckigt Burn
PRATAT
Mött Gabbe
Gått hem

NU ska jag fortsätta städa mitt rum samtidigt som det blir The Hills för hela slanten
(yes babay, season 5)



stan, café, Patrik Ekvall

Vi hade som väntat en super mysig dag i stan. Även om det inte var så fint väder som jag hade hoppats på. Vi började med att kika i några olika affärer innan vi satte oss på Café SoHo där det blev en chokladboll och en latte. Där satt vi i drygt en timma, sen rörde vi oss mot Gina Tricot där Anja köpte ett par Tights och Hanna köpte ett par skit snygga jeans (som jag också ska köpa sen, hehe). Efter det så satte vi oss på café igen, där jag beställde in en latte igen samtidigt som vi satt och kollade på Patrik Ekvall som satt några bord ifrån och blev intervjuad, haha.







kan det bli bättre?

coming up

YES! nu är det klappat och klart. I morgon kl halv 2 se tjejerna inne i stan i morgon. Vi har tänkt oss lite shopping (fönstershopping för min del?!) och någon mysig fika. Det ska ju bli så fint väder i morgon, 10-15 grader och sol är det sagt. Kommer nog bli toppen tror jag. Bilder kommer det att bli, så ni får se i morgon. Ha det bra ♥

första dagen på lovet

Vaknade fruktansvärt sent idag, så det var i princip bara upp, klä på sig, äta, och iväg... Nästan.. Hann faktiskt kolla lite på tv också. Jag, V, L och P tog bussen till backaplan för att kolla om mina älsklingar fanns där, men icke sa nicke. Dom var slut. Nu ska jag iväg och träffa några homies. Ha det bra, puss ♥

gossip girl

jag är ju så jäkla dum så jag glömde ju helt bort gossip girl idag. Men tack och lov finns det ju faktiskt piratebay så nu blir det Gossip Girl för hela slanten. Skönt att man har påsklov här i Göteborg också. På tal om ingenting. Puss och sov gott ♥

ANGELS&DEMONS

Den 15/5 har Dan Browns film Änglar&Demoner premiär, och jag kan knappt vänta. Jag älskade hans första film och bok Da Vinci Koden, och jag tror att denna kommer vara minst lika bra.


I Göteborg





myskväll

Nu ska jag iväg till Vicki och träffa Sippo, Linda, Petra och kanske Michelle som i så fall kommer lite senare. Köpte även jordgubbar tidigare idag, fast dom tar jag inte med, utan dom ska jag mumsa på när jag kommer hem sen, haha. Jag, Linda och Sippo var även i stan tidigare idag där vi tog lite härliga kort som kommer ut på bloggen sen. ha en skit bra lördagskväll nu. Puss ♥

summer day

Det var så härligt när jag vaknade så jag gick faktiskt ut och la mig på altanen och solade lite haha. Efter det så tog jag mig en stor (och nyttig) frukost och sedan pluggade jag lite. 1 av 2 läxor avklarade.  Efter att jag hade skrivit på min rapport orkade jag inte plugga mer just då så då gick jag ner till Allum och mötte petra. Nya skor blev det. Äntligen. Nu ska jag fortsätta med min engelska novell. Eller snarare börja med den. Ha det bra. Puss♥

piercing?


Jag har länge funderat på att pierca mig, fast jag vet inte vart. Har ni några piercingar?
 I så fall, Rekomenderar ni något ställe att pierca sig på/inte pierca sig på?

snart är det dags!

Glömde säga att jag äntligen har bokat tid på bilskolan. Ni vet en sån där handledar kurs (ZzZz) får väl ta med mig ipoden. Iaf, 6/5 är det dags, sen får ni se upp på vägarna :)

It's a beautiful day, don't let it get away

Rubriken säger allt. Jag har verkligen tagit vara på denna dagen. På lunchen åt vi rätt snabbt så gick vi ut och satte oss på trappan (tror att vi kommer bli stammisar där) och bara njöt i solen. Idag fick även äntligen mina solglasögon från USA åka på. Härligt.  Jag har även varit väldigt duktig idag faktisk *klapp på axeln*. I skolan så hade vi först livräddning, och sedan när jag kom hem så skulle jag tränat på friskis men det var så härligt ute så jag och mamma gick ut och sprang ist.

Något annat som också är väldigt härlit är att i morgon har vi studiedag. Tyvärr ska den spenderas med att plugga, fast jag ska även hinna med en promenad hade jag tänkt, om vädret är lika bra i morgon det vill säga.

ja det var min dag lite kort. Hur har eran dag varit? Puss♥


här får ni en härlig sommarbild i all ära

RSS 2.0