A long walk

Kom ganska nyss hem efter en 1 h & 40 min lång promenad med Linda, jätte härligt. Pratade mycket om Rhodos, hälsa, träning osv. haha. Vi bestämde att försöka ta en långpromenad varje vecka. Riktigt peppad är jag på det nu.

Nä, nu blir det en kopp te framför tv. Ha det bra!

NELLY.SE

Nepal SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Funderar starkt på att beställa hem dom här skorna från Nelly.se 399 pix går dom på. Värt?

HJÄLP?

Vet någon var man kan köpa snygga enkla silverringar och "avlånga" silverringar?

höst/höst/höst

Blev tyvärr ingen promenad idag, kanske lika bra det. Jag är helt slut i mina ben efter (faktiskt en kort) dag i skolan, en tur i stan och sen IKEA efter det. Jag och Linda bestämde att vi tar det i morgon i stället. Längtar faktiskt efter hösten nu, att klä sig i varma jackor med stora mysiga halsdukar, och vantar.

update från skolan


(höst)promenad

Linda frågade mig idag om jag ville gå ut och gå, men stackars jag slutade kl 5 idag och var alldeles för trött, så vi bestämde att gå ut och gå i morgon i stället. Längtar redan!


IDOL 2009

okej, 3 personer jag fullkomligt älskar i idol det är:


Jon Sindenius


Calle Kristiansson


Nils Fredriksson

here i go again...

Assa jag kan aldrig riktigt bestämma mig när det gäller blog. Jag tröttnar, sen ändrar jag mig och så håller det på så. Men trots det så tänker jag försöka igen.

Just nu är det idol och jag blir helt förvirrad av Jihde och den där andra killen. Vem är vem egentligen?

angel you sing about beautiful things


(Matt Nathanson - Angel)

LIKA SOM BÄR!


haha, är dom inte lite lika ändå?

jag vill ha allting..


http://lefashionimage.blogspot.com/
Just nu är jag sjukt sugen på en massa olika saker. Jag är sugen på att bara krama, hålla om och pussa på någon. Jag är sugen på att köpa en massa tyger och bara sy sy sy. Framför allt så är jag sugen på en fet godispåse.

THE weekened

Jag har haft så jäkla kul i helgen. Absolut den bästa helgen på länge. Jag och 5 andra fina tjejer pår på Lygnareds Camping i Alingsås för att fira kräftskiva. Och jesus vad jag hade kul. Det tycker jag absolut att vi ska göra om någon gång. Bilder kommer senare! Puss&Kram

RSS 2.0