skopunkten


Fruktansvärt sugen på de här skorna. Synd bara att dom inte finns i affären.

godislöfte

Även jag har inlett ett såkallat "godislöfte" som Anja och Camilla har gjort. Jag ska egentligen bara avvänja mig från godis ett tag, och sen ska jag hålla mig till 1 gång i veckan. Godissuget tog NÄSTAN övertaget idag, och det fanns mycket frestelser hemma. Choklad, Chips osv, men jag lyckades avstå från dessa härligheter, applåd till mig där!

Har ni, eller har ni haft godislöfte? har ni något bra tips i sånna fall hur man lyckad motstå?


CAPTAIN Jack Sparrow

Herre gud. Höll på att smälla av när jag såg att Johnny depp blev erbjuden 493 miljoner för att göra ännu en Pirates of the Caribbean film. Vi snackar liksom nästa en halv miljard. Men äh, det är ju bara små pengar eller vad säger ni? Så som jag ser det är det ändå en win-win-situation. Han får spela in en film och får pengar, och vi får ännu en gång tråna efter en jävligt snygg Jognny Depp på filmduken. Det funkar för mig.


Flygande start andra klass



nostalgi på HÖG nivå!

Monday morning, lousy morning

Jaha, så var alla biljetterna slut igen!



Jag orkar inte med allt plugg just nu känner jag. Dennna veckan har vi nämligen engelska novell, reklamtext OCH etik&moral arbete att lämna in. I och för sig har vi knappt haft något plugg sedan vi började skolan igen efter sportlovet, haha, men ändå. Nä, jag vill bara ha sommarlov nu och inte göra någonting för att man måste. Men.. det är ju faktiskt bara 2,5 månader kvar nu, och jag tror att det kommer gå så jäkla fort. Nä tillbaka till "pluggandet" nu.

U2 360 TOUR

På tal om igår när vi var hemma hos Karin. Under Robinson spelade dom beautiful day med U2 och jag blev så sugen på U2 lite senare så drog jag på dom bästa låtarna med U2. Det fick mig att bli så himla sugen på att gå på U2's konsert i sommar. Jag, Karin och Camilla hade till och med pratat om det innan. När jag går in på ticnet ser jag att ALLT ÄR SLUTSÅLT. Både på fredagen och lördagen. Iaf, nu har vi bestämt att dra in dit ändå och slå oss ner utanför Ullevi och bara njuta av musiken i bakrunden och varandras sällskap. Det är ju nästan lika bra.






update: DET FINNS ETT FÅTAL BILJETTER KVAR!

my friend(s)

Källen hos Karin igår var toppen. Robinson, Cupcakes och dans, kan det blir bättre? haha. Idag kom även min syster hem från en ungefär 2 månaders lång resa genom Australien, Bali och Thailnad, så då blev det lite julafton. Innan jag gick ner till Allum för att träffa Linda, Shabbe och Petra (och Arvin som också var där) så hann jag spana in videon där min syster hoppar fallskärm. Det verkade så jäkla härligt att bara kasta sig ut från flygplanet. Det ska jag definitivt göra när jag blir äldre. Och bungyjump.


Jag ska passa på att tipsa er om Ashes of Phoenix. Dom har spelat in nya låtar och ni kan gå in här och lyssna på dom. Skit bra är dom. Särskilt my friend. LYSSNA LYSSNA LYSSNA!

mot Hönö!

Ikväll bär det av mot Hönö. Jag, Anja, Petra, Karin och Camilla ska ha lite myskväll med bakning och robinson. Det kommer bli härligt att bara ta det lugnt en helg för första gången på ganska länge.

social suicide

Hujeda mig! Jag har nog haft den segaste fredagen på länge. Den spenderades nämligen med att göra.. ingenting.. Jag hade inte ens något godis att tugga på i min ensamhet. Nä i stället satt jag framför tvn och kollade på.. håll i hatten nu.. Let's Dance. Det var ju final idag som säkert ingen har missat. Och mitt upp i när dom höll på att avslöja vinnarna så fann jag mig att vara lite sådär små nervös/fnittrig för ingenting, som jag blir när någon vinnare ska avslöjas. Jag har ju inte följt Let's Dance precis så jag förstod inte riktigt varför jag reagerade som jag gjorde. Magnus och Annika vann iaf. Det jag reagerade på var hur glad Annika blev. Visst hon vann och det var säkert skit kul och allt, men hallå, hon näst intill hyperventilerade där uppe på scen. Någonting bättre än Let's Dance måste hon väl ändå vunnit. Jaja, jag ska inte klaga, men enligt mig så tyckte jag faktiskt att Laila Bagge och what's his name skulle ha vunnit.


NYTT!


Ny klänning från Lindex och nya leggings från BikBok
Skorna är min systers.

Lady GaGa likes her body!


LADY GAGA SPECIAL!

Lady Gaga gillar säkert sin kropp också, men jag sytfade på alla olika bodys hon har.
På var och varannan bild trippar hon runt i Hollywood med en body,
vare sig det är någon utekväll eller på någon award.
Okej under en kjol eller liknande, men bara en body, nej det är inte lika okej.


Har hon inte bodys på sig struntar hon i allt som heter kläder och tar på sig en bh och trosor i stället. Enkelt och snyggt? Nej ärligt talat, så snyggt vet jag faktiskt inte om det är. Tumme ner!



MEN... ibland lyckas hon faktiskt den där Lady GaGa.
Här är det faktiskt enkelt och snyggt.
Jag gillar särskilt outfiten längst till höger. Tumme upp!



Någonting jag har märkt när jag har kollat på bilder på Gaga är att hon verkar gilla dom här skorna. Varför förstår jag inte riktigt. Jag i alla fall tycker det är en ful färg och för liten peep toe.


Vad tycker ni om Lady GaGas klädstil egentligen?

Vem har beställt snö?

Asså vad hände där egentligen?

Igår: vår going on sommar, jeansjacka, tygskor och hela rubbet.
Idag: På med vinterskorna och vinterjackan igen

jaja, skön dag var det iaf. Började 10 över 8 och slutade halv 10. Efter det gick Jag, Petra, Camilla och Karin lite i stan. Eftersom vi slutade såpass tidigt hade inte affärerna öppnat, haha. Vi satte oss på ett café och tog oss något att dricka tills dom hade öppnat. När vi gick in på BikBok så fick jag köpt mig ett par (ungefär) lacktights. Och inte nog med det, nu vill en viss person att jag ska gå på bio också. Hujeda mig!

ha det bra!

nytt för idag!

 

snyggt bälte som jag köpte från BikBok idag! 169 kr :-

Låt 1
Låt 2


Nostalgi på hög nivå. Sommaren 08. LUGNET!

våfflor? ja tack

Åååh! Idag är det våffeldagen och den ska firas såklart! Vill egentligen sitta på en mysig uteservering men mina homies och beställa in så mycket  våfflor tills jag spyr. Tyvärr går inte det nu, så den får firas hemma i stället.  NÄSTAN lika bra.

Puss hej!



Eva the Diva



Enligt mig, den vackraste som någonsin vunnit Top Model!

katie


nu får det vara nog

NÄ NU FÅR DET VARA NOG! vi i Göteborg har haft så bra väder nu den senaste veckan med sol och nästan 10 grader. Nu har det börjat SNÖA! fan också. Jag klarar inte av detta längre. Jag vill bara ha sommar nu. Där med basta.


fröken hurtig

Idag har jag varit fröken hurtig. Jag har nämligen tränat. Jobbigaste passet på länge. Trots att det är ett pass jag har gått på varenda måndag i snart 3 månader. Jaja

Jag köpte en klänning idag förresten, som jag dock ska byta imon till en annan storlek. Dumma mig.
Utvecklingssamtal hade jag också idag. Det gick bra. Jag gillar korta meningar. Ha det bra.

I'm Chuck Bass!

För varje avsnitt jag ser så blir Chuck Bass bara snygare och snyggare. Åh åh åh!
Men visst kan ni som följer Gossip Girl hålla med om att nu när han är lite nerdrogad och sunkig är han lite lik Robert Pattinson?
Eller vad tycker ni?



what to do

Planerna för dagen ser ut såhär:

• Plugga (matte, svenska/religion, textkomunikation)

• Städa

• Manikyr (händer+fötter a la Anja style)



Kom igen nu Klara, you can do this!




- - -

00.32 I'm Confused

pictures

jag har varit väldigt dålig med både uppdatering och bilder på det senaste så här får ni lite:


nya skor från Eurosko 399:-




mina snygga "ray bans" från USA 8 dollar

vår

Både idag och SÄRSKILT igår var verkligen sånna där toppendagar. Igår efter skolan gick jag, Petra, Hanna & Karin och satte oss på en trappa och bara njöt och skrattade i det varma solskenet. En stund efter det gick vi till och med och köpte kulglass, och satte oss sedan i solskenet igen. Hur härligt kan det bli? Det är dagar som dom här som jag inte önskar att jag bodde någon annanstans än Göteborg.






överambitiös

Jag har kännt mig lite överambitiös dom senaste dagarna. I måndags var jag och tränade (i och för sig som alltid på måndagar) Igår var det ju så himla fint väder så då gick jag ut på en promenad/sprang med min bästa kompis ipoden, och idag så tränade jag som vanligt igen PLUS att jag gick in på ICA och stod vid godishyllan i X antal minuter utan att köpa något. STRONGT VA?!

Jag tänkte fortsätta att vara så amibiös och börja läsa lite på engelskaprovet som vi har tills på fredag, men innan det tänkte jag passa på att tipsa er som letar efter ett par snygga gladiatorsandaler. Visst det finns dom på H&M som säkert alla har sett nu, men det finns faktiskt ett par skit snygga på Lindex och EuroSko också. Så om du är i närheten tycker jag att du ska titta in! Over and out!


NÖJD NU ANJA?!

dagens önskeoutfit


sämre bra sämst

Kvällen började bra, men slutade i katastrof. Jag vill återigen säga att jag har de bästa vännerna man kan önska sig. Tack!

ready set go

haha, märkte att det blev lite felstavning på förra inläggets rubrik.  Jaja

Om 40 minuter beger jag och petra mig till Johansson och under dom  tre timmar jag har varit här har vi kollat på tv (the hills och life of ryan såklart) och.. ätit. Nä jag har faktiskt duschat också. haha när jag kom hit så hade jag sånt choklad-craving, men jag fick några chokladbitar ur en aladdinask, tack och lov. Nä nu ska jag lämna datorn. Ha en bra fredag och ta det lugnt!


oppep

skulle egentligen ha skrivit ett inlägg men nu måste jag rusa ner till centrum för att sedan åka upp till furulund. Hörs sen!

bättre sent än aldrig

Glömde också att berätta om den söta presenten jag fick av Vero Moda när jag skulle sluta. Ett presentkort fick jag. Gissa om jag blev glad, haha.

Dom här fina ljusgråa leggingsen köpte jag för pengarna!

kjol från Gina Tricot


sovmorgon och shopping

Märkte nu att när jag kollade på min blogg att inlägget som jag skrev imorse publicerades inte av någon anledning. Jaja. Det jag skrev var i alla fall att jag trodde att det skulle bli en bra dag eftersom att vi hade sovmorgon och vi skulle bara traska runt i nordstan och samla in pengar till ett dagcenter i Lettland och efter det så skulle jag och Petra ta en vända i stan. Det blev som planerat. Efter en timmas rännande i nordstan var vi nöjda. 410 kr drog vi in, inte så pjåkigt tycker jag med tanke på tiden. Sedan blev det som sagt stan med Petra och jag köpte kjolen som jag pratade om. Jag är SKITNÖJD!

Förresten, jag skrev i ett inlägg att jag kände att våren var på väg men att det säkert skulle snöa imon bara för att jag sa det. Tji fick jag, för gissa om det började snöa idag.

i-landsproblem

Ååh, jag vet inte hur jag ska göra. När jag fyllde år så fick jag ett presentkort av min kära syster på Gina Tricot och nu när jag gick in så såg jag en sån underbar kjol. Tänk er den med ett svart enkelt linne, vita sneakers till vardags och ett par svarta höga klackar till fest. Gorgeous. Nu kanske ni undrar vad mitt problem är också? jo, jag vet inte om jag ska slå till på den (så fort den kommer ut i affär) elller om jag ska vänta lite mer till sommare eftersom det kommer så himla mycket fina kläder då. Å andra sidan så kan jag hålla på så i all evighet. Gosh!

Caroline Winberg

Åh idag var en sån härlig dag med mycket skratt (som vanligt) och härligt väder. Man kände verkligen att det börjar gå mot våren nu. Bara för att jag sa det nu så snöar det väl säkert imon.
Nä jag ska vara kortfattad Nu blir det:

• Mat
• Grey's Anatomy
• BUS
• sängen

God natt!


1990 nånting

Dagens låttips!



härlig nostalgisk låt

back from the dead del 2

Ja nu var jag här igen. Vare sig ni vill eller inte. Någon som kollade på Den rätte för Rosing, va va? Den där hugo är väl en riktig charmör, är han inte?  Ja. jag har ju som sagt inte varit så aktiv här på bloggen, men det ska ändras. Och jag hade tänkt att börja med att lägga upp lite bilder på mina köp det senaste. Ha det bra så länge!


back from the dead

hej och hå! här har jag inte varit aktiv dom senaste dagarna (veckan? hehe) kan bero på att a) jag inte har haft tid b) att jag inte orkat eller c) att jag helt enkelt inte haft något att skriva om. Märker visst att jag akut behöver avsluta mitt inlägg. Den rätte för Rosing kallar. Fortsätter snart

JAG VILL KUNNA...

jag vill kunna..

...vakna upp och känna att jag har två och en halv hela lediga månader att se fram emot.
...vakna på morgonen, titta ut genom fönstret och se att solen skiner och ta en fruktost ute på altanen .
...sitta vid "lugnet" senT på kvällen i barbent med fina vänner, dricka, vattenpipa och cheeseballs.
...sola och bada varenda dag.
...ha mysiga grillkvällar.
...åka till landet.
...gå barbent.

JAG VILL HA SOMMAR!

åter igen..

Nu när jag ändå är igång med att marknadsföra lite band så kan jag passa på att nämna Frankdown. Dom har också chans att spela på West Coast Riot och det är faktiskt så att min klasskompis känner detta band, och det vore såklart jätte kul om dom också kunde på spela. Så gör samma sak igen, gå in här och rösta på Frankdown.

Denna gången är jag så generös att jag låter er bestämma dom två andra banden helt själva, hehe. Nä skämt åsido, nu måste rösta på The Used också. Hehe, nä skoja.. Eller?



West Coast Riot

Av dom få som faktiskt läser min blogg, eller kanske bara tittar in, kan inte ni vara jätte söta och göra mig en tjänst. Det tar max 2 min.

Ett av mina absoluta favoritband är The used, och dom har möjlighet att komma till West Coast Riot, en minifestival på frihamnen i Göteborg i sommar. Allt ni behöver göra är att gå in här och skriva in 3 artister man vill rösta på och dom jag skulle vilja be ER att rösta på är:

1. The used
2. The Killers
3. Foo Fighters

Skriv gärna en kommentar om ni mot all förmodan faktiskt röstade. Tack!

Top 3 jackor


Top 3 jackorna
(ingen rankning av jackorna)

1. Skinjackan: Kan användas till vad som helst. Jeans, klänning, tunika you name it. Om man då t.ex har en klänning där det är lite mammas-lilla-flicka varning på, är skinnjackan ett jätte bra alternativ för att se lite rockigare ut.

2. Kavajen:  Den skit bra om man vill se lite classy ut, men inte så där hej-jag-är-en-tråkig-kontorstjej. Att blanda trashy  med classy, t.ex. ett par slitna jeans och kavaj, är ett bra exempel.

3. Jeansjackan: Den bästa jackan till sommaren enligt mig. Ni vet när det är lite för kallt för att bara gå i tröja och lite för varmt för att gå i t.ex. skinnjacka, då är den perfekt. Lite lagom slitning på den också är ett extra plus.

Gina Tricot

En stund efter att jag hade kommit hem från praktiken kom min syster hem med ett paket i handen som var från min andra syster :) Det var ett presentkort på Gina Tricot, så jäkla bra. När jag ringde henne för att tacka för presenten bestämde vi även att vi ska äta lunch tillsammans på torsdag för på fredag åker hon och hennes pojkvän till Barcelona.


En kul sak idag var att min chef sa att hon ville ha mig där en vecka till så uppenbarligen så är hon nöjd med mitt arbete.

cake


familjen fantasifull


Sådär ja, nu var födelsedagsmiddagen avklarad så nu är det bara tårtan kvar. Middagen var för övrig väldigt god. Kyckling inlindad i parmaskinka, rotsakspytt och sås. Innan det blev det förrätt. Sparris, parmaskinka och hollandaisesås på rostat bröd.

Snart kommer bilder på den goda tårtan.




Det söta halsbandet som syns på bild är det jag fick av min syster och hennes pojkvän.

birthdaykid

Kom ganska nyss hem från "jobbet". Tfräffade även Rasmus i Allum, kollade i några affärer och hade sedan sällskap hem. Trevligt. Nu ska jag ner till allum igen för att träffa syster och hennes pojkvän och införskaffa lite ingridienser till tårtan. MUMS!

NI får ha en fortsatt bra dag! puss

HURRA HURRA HURRA!


Idag fyller jag 16 år. Grattis till mig!

bilder från i fredags











lyckligt lottad

Jag kom ganska precis hem från städningen där vi träffade lite kompisar som spelade lite handboll medan vi städade. Jag kom precis tänka på att jag är väldigt lyckligt lottad, med många olika saker, men just nu tänkte jag på kompisar. Jag har så himla många fina personer i mitt liv. Och jag vill bara säga tack till alla dom som förgyller min dag, på ett eller annat sätt. Tack!

var ska i sova inatt? jag har en säng som står tom.

Nu är jag hemkommen från Allum. Köpte ingenting
förutom en påse naturgodis som jag tänkte ha när jag fortsätter att kolla på Changeling. Usch, det är en hemsk film, men dock väldigt bra.

Ja vad händer i morgon annars då? Joo, vet ni vad. I morgon fyller jag år. Så om ni tar er en titt här inne i morgon skulle jag bli jätte glad om ni lämnade något litet grattis innan ni går  :) Det är även inventering i Vero Moda i morgon så dår blir det till att gå upp tidigt. Kl 7 ska jag nämligen vara nere i Allum. Usch. Men fördelen är ju att jag slutar väldigt tidigt.

Nu ska ja värma på lite mat och fortsätta kolla på Changeling. Ni får ha det så bra


P.s. om ni märker att det står lite konstiga rubriker ibland, är det för att jag är så fruktansvärt dålig på att just komma på rubriker så då tar jag oftast helt enkelt en textrad ur en låt som jag inte kan få ur hvudet. Denna är ifrpn Perikles, någon som känner igen den?




You've just been Punk'd

Nu så är jag klar. Jag har stressat och gjort i ordning rummet vi har sovit i för att vi skulle hinna ta hel bussen, vilket jag märker nu att vi inte kommer hinna ändå. Jaha, då blir det väl halv bussen då i stället. Vi hade tänkt att gå lite i Allum en stund, men än så länge är det Punk'd. Stackars Hugh Jackman.

Aah, jag blev så sur när jag såg på olivias blogg att det tydligen hade varit 50 % på Bikbok, där jag vill ha ett linne och ett bälte, båda två för 200 kr var. om jag hade märkt det igår hade jag kunnat köpa båda sakerna för 200 kr TILLSAMMANS! Jag har alltid sån otur.

tjejkväll

hejsan! nu ligger jag är i soffan med Petra och Anja och kollar på Juno. Åh vad jag älskar den filmen.
I alla fall, det var väldigt kul igår. efter en stund kom även Rasmus, Widman, Leila och Nykänen och våldsgästade Petras hus. Det blev inte direkt tjejkväll då, men filmerna höll sig dock i det stuket. Sex and the city och mean girls. Efter att R, W, L och N hade gått så bastade vi lite och satta på oss ansiktsmasker, härligt. Anja är bäst :)

RSS 2.0