LIKA SOM BÄR


rätt så lika va?

denial can be an ugly thing

JUST DET!

Jag har solat idag också och det var g-o-o-o-o-o-d som ace brukar säga. tack för mig.






Isn't this incredible!!


It's gonna be some kind of a record!!


Everyone loves a slinky, You're gonna get a slinky. Slinky, slinky, go slinky, go!

here you go b*****s

OKEJ.. jag vet, jag har inte uppdaterat på det senaste (hehe) men nu så tänkte jag ta en snabb resumé av vad som har pågått i Klara Hammarlings fascinerande liv....




...Okej ärligt talat så kommer jag knappt ihåg vad jag har gjort dom senaste två veckorna men det jag kommer ihåg är följande:

17-19 aug Befann jag mig på Petras land med 5 andra goa tjejer där vi både älskade och hatade varandra!

21 aug Skulle det ha varit klassfest men även denna potensiella fest blev inställd så i stället åkte jag in med Hanna, Petra och Linda och fikade på Café Vallgatan och bara snackade en massa strunt. Härligt!

22 aug Fanns jag på plats hemma hos Michelle där Carro och Vicki, jag och Michelle kollade på film och... håll i er nu.. körde ANDEN I GLASET. Ok, jag ska erkänna. När M, C och V satt och pratade om det skrattade jag dom bara rakt upp i ansiktet, men gissa vem det var som halvt la sig i fosterställning, grät, sög på tummen och ville avsluta spelet sen (men NEJ, det fick man absolut inte, INTE bryta cirkeln, då blir anden sur). Inte var det jag iaf.... hehehehe

Det är i alla fall detta jag kommer ihåg av de 10 dagar jag inte har uppdaterat! Inte så intressant som ni trodde va? nä just det. Tji fick ni.

BILDER FRÅN GBG-KALASET












STAND UP

Herre jesus va kul jag hade igår på Stand up showen. Så mycket har jag inte skrattat på länge! Efter showen lyckades vi på något vänster ta oss in vid öltältet, så där beställde vi en öl och sedan drog vi oss hemåt. Nu ska jag bara kasta i mig lite mat, följa med Vicki ner och handla och sen ska jag på Bio Med Anja och Alma och se Brüno, tro att det kommer bli skit kul. Bilder från igår kommer i morgon. Puss

LIKA SOM BÄR


Tack till ANJA!

GBG-kalaset

Äntligen har Göteborgskalaset börjat. Dock ska vi nog inte in idag, men imon så.. Då blir det härligheter som Magnus Betnér, Özz Nûjen och Markus Krunegård. I'm looking forward to it. Ni som bor i Göteborg, vad ska ni göra/kolla på under GBG-kalaset, några tips kanske?


TIPSTIPSTIPS


super snygga kängor från din sko 399:-  (dom tänker i alla fall jag haffa!)


Jag är fortfarande helt förälskad i de här skorna trots att det är ormskinn.
 Även dessa är från DinSko och kostar 349:-

kvällspromenad




bilder från landet








TILLBAKA!

Ja, nu är jag alltså tillbaka från landet. Hade tänkt att gå ut en sväng med Linda & Vicki innan Psych börjar. Haha, måste se det programmet. Sen hade jag tänkt ta tag i saker som t.ex. lägga upp bilder från helgen på bloggen, och även lägga upp bilder från Turkiet och Italien på facebook. Bara en dryg månad försent. Ha en bra lördagskväll!

LIKA SOM BÄR


fixa&dona

Nu tänkte jag gå och packa och fixa lite, sen blir det nog sängen. I morgon blir det till att gå upp tidigt eftersom jag och Vicki åker till landet och har det gött! God natt!

WASSON






ÄR SOMMAREN HÄR FÖR ATT STANNA?

Idag har faktiskt varit helt okej. Jag, Vicki och Linda åkte in till stan för att Vicki behövde köpa present till sin käre bror, och jag skulle lämna tillbaka väskan som Anja glömde hos mig. Linda var mest bara ett plus i kanten. Hur som helst, när jag skulle möta Anja så fick jag en överaskning. Karin var nämligen med, och den gamla jäntan har jag inte träffat på hela sommarlovet, så som sagt, Idag har varit HELT okej.

BILDER FRÅN KÄRINGÖN







500

Sitter just nu och spelar lite kort med anna och snart ska vi över till Nilssons och äta. Vi (eller okej, jag) vaknade kvart i 12 har har sedan dess gjort i ordning oss, gått en promenad, och druckit en latte vid hamnen. Ja just det. Igår när vi var ute och gick så såg vi Anders Svensson. Yes boys and girls. han bor här. Ha det bra!

STATUS: REGN

Befinner mig just nu på Käringön. Vädret är ju inte det bästá. Regingt och grått. Dock tror jag att det är uppehåll nu så man kanske ska passa på att ta sig en liten promenad, en latte nere på kajen kanske..? ha det bra så länge. Puss

VEM ÄR KÄRRINGEN DÅ?

Nu måste jag nog allt gå och packa, för i morgon åker jag till Käringön. Kommer i och för sg hem på tisdag igen, men det är rätt busy den veckan faktiskt. Pusss hej

5 TOASTERS


Alltså herregud. Baksmällan var så sjukt jäkla rolig och jag rekomenderar alla att se den. Jag skrattade mig igenom hela filmen. Två stora plus var ju också att Bradley Cooper & Justin Bartha var med, för båda två är ju så jäkla snygga!

BAKSMÄLLAN


Det blir nog ett spontonbesök på biop ikväll med syster. Baksmällan blir det. Har hört att den ska vara rolig. Har någon sett den? i så fall, vad tyckte ni?

WE LOVE U2

Trots att jag inte åkte hem till Camilla och festade idag så blev det en trevlig kväll ändå. Jag och Vicki tog bussen in till stan och satte oss nära Ullevi och kollade på när U2 sprlade. Trots att jag faktiskt inte var där inne så var det ändå helt magiskt. U2 kan det där med att underhålla asså.


RSS 2.0