gårkvällen

Kvällen hos Stefan igår va riktigt trevlig. Kom dit vid 6-tiden ungefär, grillade, pratade mm. "Lekte" även lite med Stefans son Emil, jag lovar, sötaste unge finns det inte (Till och med du Anja skulle älska honom). Efter Stefan så blev det en sväng hos Sippo också där vi bara tog dte lugnt och kollade på Face off. Bra kväll med andra ord.

Haha just det, det var även en jätte gullig busschufför som köpte en påse godis till oss när vi skulle ta bussen hem från Stefan. Varför vet jag inte riktigt.

hot

HALLELUJAH va härligt väder det är nu, det har vi faktiskt förtjänat nu tycker jag, efter några veckor med blåst och "kyla". Jag har i alla fal legat ute på balkongen och solat ett tag tidigare idag, somnade såklart, men all that "hard work" payed off. Jag har nog fått lite färg i alla fall tror jag.

Just u är jag sjukt rastlös och vill bara gå ut på en promenad eller nåt i den härliga värmen (kl är liksom halv 8 och det är fortfarande jätte varmt) Innan det ska jag nog ta mig något att äta innan jag faller ihop av hunger. Bye bye!

bild från sommaren 08

???


Asså, jag vet verkligen inte hur jag ska göra med de här jeanslegginsen som jag köpte idag. Spontanköp ni vet.. Hur som helst, jag är inte helt hundra på dom, och det stod mellan dessa jeansen och en jätte härlig enkel tunika. Vad tycker ni, ska jag lämna tillbaka dom?

all you need is love


svenskasvenskasvenska

Just nu sitter jag på svenskalektion. Det går förvånansvärt bra faktiskt. Snart ska jag ut och möta min syster för att få mina glasögon som jag glömde hos henne i lördags. Åh, det ska bli ett kärt återseende. Särskilt nu, eftersom det ska bli så fint väder nu i helgen.

Äh, jag funderar på att gå tidigt idag faktiskt, känns som om det kommer blir så. Alla betyg är ju nästan satta ändå, ha.

take care now, bye bye then!

för vi har tagit studenten...


Gud vad jag längtar till studenten nu asså, när jag ser alla glada människor åka runt på stan på stora flak och skrika för fullar halsar.. åh....


HA! Back to reality nu Klara, två år kvar, remember?!




one two three four, tell me that you love me more..

HALLÅÅ!!  Var det någon mer än jag som lipade till Grey's Anatomy idag, om ni såg det då det vill säga. Det var i alla fall jätte sorgligt i slutet. Usch.

Idag har jag för övrigt varit på Vickis brors studentmottagning. Åh vad jag älskar de här studenttiderna, alla är så glada hela tiden, haha. Det var i alla fall jätte trevligt, och jag fick två stora feta vattenblåsor på mina lilltår eftersom vi fick gå upp och ner till busshållplatsen för att hämta gäster som inte kunde vägen, haha.

Nu ska jag nog ta och hoppa i bingen, good night everybody!


blond vs brown

just det ja, jag gick in på Bellbox idag och frågade om lite råd för håret, hur jag skylle göra om jag vill bli blond igen. 660 kr för slingor tar dom och jag tror faktiskt att jag ska slå till på det. Jag vill ju bli blond till sommaren igen.


vad tycker ni? blond eller brun?

NYTT


Ny bh och nytt linne från Gina Tricot 129 :- & 149:-

cleaning out my closet

Jag har precis haft ett lång och givande samtal med Anja, haha. Any who, just nu så håller jag på och städar mitt rum lite, eller egentligen mest garderoben, eller ja, kläderna som ligger lite här och där i rummet.

Idag har jag förövrig köpt lite saker som jag ska visa lite senare. Ha det bra tills dess, nu ska jag fortsätta med städandet.

XOXO

old times


a day off

Idag blev det ingen skola för min del pga. förkylning, pollen kanske? äh, jag vet inte riktigt.
Jag har i alla fall haft väldigt mycket ledig tid och den har spenderats väl.

Kollat på film
Bakat
Städat
Solat

På tal om ingenting. Efter att ha kollat på Kenzas bilder så är jag förbaskat sugen på att åka till London igen.

gör det själv vettja

Mina jeans som jag trashade här om dagen. Blev rätt bra faktiskt tycker jag.Lätt som en plätt med ett fint sandpapper.

fuck religion

Jag hatar religion. Jag hatar allt som har med hindusim och buddhism att göra. Ändå så kommer jag inte slippa det förens minst på söndag. Jag har nämligen bara skrivit en sida av uppgiften. Satsar på 3 eller nåt kanske. Jag skiter faktiskt nästan i vilket nu känns det som. Jag orkar bara inte mer.



so many things to do

Idag är det superfint väder ute. Men vad ska jag göra ist? Jo jag ska PLUGGA ($#%@&") och så ska jag hjälpa pappa med rummet så att det kan bli klart någon gång.

Kom igen Klara, det här klarar du!

Pulsuppgift
Plåsteruppgift
Religion
(reportage)

Wish me luck!



brunch

Idag så åkte ju som sagt jag, Petra, Hanna, Karin och Anja till Camilla och åt brunch. Guud va mysigt det var. Och fint väder fick vi ju faktiskt också. Faktiskt helt perfekt, för när vi skulle dra oss hemåt sedan så började det regna.

När vi kom till stan sen så åkte Petra hem, men jag åkte vidare till Götaplatsen där där det var en slags "mötesplats" för alla på polhemsgymnasiet som skulle på bal, innan dom drog vidare till Valand. Jag och Vicki var i alla fall där och fotade hennes bror+kompisar. Så fina alla var. Jag vill också gå på bal snart. Äh, det är ju faktiskt bara två år kvar, det gäller att se framåt.


bilder från: Anja

I wanna dance with somebody, dance with somebody...


Sitter just nupå multimedian i skolan och är helt slut.. och utsvulten. Skönt att detta blir dena sista dagen i skolan för denna veckan. I morgon ska vi hem till Camilla på en liten brunch. Bröd, pankakor, jordgibar, smoothies mm. Det ska bli gött. Pricken över i:et vore jubara om det blev sol och fint väder. Hoppas hoppas.

TIPSTIPSTIPS




Skor från Din Sko. Hur snygga som helst.

helt OK

Idag har det inte hänt så mycket. På lunchrasten gick jag petra och Anja till H&M för att kolla in Matthew Williamsons nya kollektion för H&M, fina saker det där, dock inget som föll mig direkt i smaken. Efter skolan gick jag och petra kvar i stan, jag hittade bla. ett linne med skit snygg rygg som jag ska köpa imon. Sen jag kom hem har jag i princip bara fixat och donat i mitt kommande rum och nu ska jag sätta mig med engelskan hade jag tänkt.

Just det, höll nästan gpå att glömma. Idag såg vi en jätte spännande film i skolan som handlade om olika konspirationsteorier gällande kristendomen och attacken mot World Trade Center (separata filmer då såklart) tycker verkligen att ni ska ladda ner den och kolla. Det är lagligt att ladda ner på på piratebay då dom vill att den ska spridas. Zeitgeist heter den.

Girl & the city

Idag känner jag för att vara väldigt kritisk så nu ska jag slänga in ännu ett inlägg.

När jag satt och väntade på bussen i morse läsate jag i dagens Metro som jag brukar göra. För er som också läste den idag kunde nog inte heller undgå artikeln "Täbyflickor på latte och shoppingläger". Ett läger som praktiskt taget går ut på att göra små tjejer 10 år äldre än vad dom är. På lägret så får dom besöka designers, shoppa på NK och jag citerar "dricka latte varje dag"

Nä, jag tycker bara det hela är väldigt löjligt. Vi snackar om 11-åriga tjejer som borde typ.. leka med dockor. Inte dricka latte och lyxshoppa. En till sak jag reagerade på var de två syskonen 10 och 13 år, som var med i artikeln. Dom skulle inte gå på lägret. Dom tyckte inte att man behövde gå någon kurs för att shoppa, men kaffe de rack dom - fast svagt då. Grattis, vuxenpoäng till er.

The mystery of Jaquin Phoenix

Alltså, vad har egentligen hänt men Jaquin Phoenix? Är det bara jag som undrar det?
Han gick från en lysande, underbar, snygg skådespelare, til en... skäggig, sunkig B-rappare? Det hela är ju faktiskt bara rätt pinsamt om ni frågar mig. Ryktet säger ju i och för sig att det är Ben Afflecks bror Casey som har ressigerat det hela. Övergången från skådis till rappare, för att på något sätt se hur folk reagerar. Hoppas det är så, jag som tyckte om honom så mycket.


today


Hali Hallå!

Idag har dagen bestått av matteprov (nationella) och senare matte, IGEN. Men vi slutade ändå kvart över 1 så det var inte så farligt ändå. Just nu sitter jag bara här framför datorn, borde egentligen plugga, men jag har absolut ingen motivation över huvud taget. Märks att skolan snart är slut.

Jäklar vad jag blev sugen på en brownie förresten när jag kollade Anjas blogg och såg bilderna på 7elevens brownie. Mmmmh!


iranska vogue


smakprov på den iranska vogue!

TOPSHOP


jag dör lite!

CRAVINGS


NYTT


ny jeans liknande skjorta från Gina Tricot 199:-

Nu har min syster flyttat så nu ska jag nog börja fixa i ordning lite på mitt nya kommande rum. Ha en bra fredagskväll, ät mycket godis, och ta't lugnt bara.

Take care now, bye bye then!

leopard


My beloved Green Day biljetten & min nya ring från ur och penn.

Nu är äntligen handledarkursen över, och även två nationella prov i engelska som vi hade idag. Jag tänker inte uttala mig om hur det gick, jag väntar och ser helt enkelt. I morgon är det inlämning på svenskan, och jag har inte ens kommit halvvägs på varken den ena eller den andra upgiften. Nä i stället går jag på bio och kollar på Män som hatar kvinnor, men fan, det var ett bra val ändå. Helt klart en sevärdig film.

Jaja, nu ska jag kolla färdigt på SATC avsnittet och sen förhoppningsvis somna. God natt!

gästbloggare

Ja, som ni kanske förstod hade jag några gästbloggare här tidigare idag, Inga mindre än Petra, och den fenomenalt bra (al la matte-anna) bloggaren Anja. Den sidan har ni inte sett hos henne förut va?

Idag har jag i alla fall äntligen gått den där förbaskade handledarkursen så så fort jag får körkortstillståndet så börjar jag köra. Jag är riktigt sugen på det nu faktiskt. Haha.

Nytt idag:

Concealer:  39 :-
Eyeliner:  24:-
Nagellack:  39 :-
Leopardnecessär:  39:-

hgjghjghj

Hejsan alla pruttjävlar!
idag har jag fått mens och diare på samma dag, tyvärr fick jag det på skoltoaletten.. Men jag lyckades torka upp det med en papperskopp..
Jag har en bekännelse, jag är väldigt lebbkär....  I ANJA! När hon petar dig i näsan blir jag helt varm i knoppen. Innan jag ska sov fantiserar jag hur det ska vara att killa hennes tå, tillsammans med mikaela! Mikaela

PREGNANT AND BEAUTIFUL



uppe i ottan

Nu är Green Day biljetterna fixade. Haha, vi kom dit kl 6 och möttes av hela... 10 personer, varav hälften inte ens köpte biljetter till Green Day. Jaj, gjort är gjort och jag är glad att vi har köpt dom! Fy fan va kul det ska bli.

Har ni köpt biljetter till Green Day?

GREEN DAY - ska du dit?



I morgon (måndag 4:e maj) kl 09.00 släpps ju biljetterna till Green Day. Just nu håller jag, min syster och hennes pojkvän på att kolla på lite olika resor till stockholm. Det ska bli så jäkla kul att äntligen få se Green Day. Det är ju ändå ett sånt band som precis alla känner till och man kan ju i princip dom flesta låtarna.

SKA NI DIT ELLER?

Nä nu ska jag söka på Green Day på spotify och bara längta tills den 11:e oktober!

blandade bilder

idag trippade jag omkring såhär
säger bara M-M-M
nytt armand från Indiska 49 :-
har även köpt en jeansjacka och ett glasögonfodral (äntligen!!!)

BILDER FRÅN IGÅR

Kom hem precis efter att ha varit ute sen 12 och egentligen inte gjort någonting faktiskt, haha. Herre gud, det är ju så varmt ute så man skulle kunna tro att det är sommar, fast det bara är 1:a maj.

Jag har i alla fall handlat så snart ska jag och pappa börja med maten. Det blir fläskfilé, potatisgratäng, sallad och champinjoner fyllda med ost och bacon virat runt sig. Himmelskt. Efter det tänkte jag och Vicki ta en promenad, och sen kanske upp till fotbollsplan och se på fotbollsmatch.

här kommer lite bilder från igår:

nästan alla

hej hej

"födelsedagsbarnet" (bilderna är lånade ifrån henne)

ja, det blev inte så många bilder för antingen hade ingen kamera eller så var batterierna slut. Osis.

VALBOORG!

Valborg igår då. Ja det var trevligt. Det började med att Jag och tjejerna åkte in till stan för att käka lite på Greenwich. Jag beställde en Nachotallrik och år upp ungefär en tredjedel av den. Dumt, för den är faktiskt jätte god. Any who. Efter stan (och en snabbtitt på cortègen) åkte vi hem till Sippo, och därefter blev det en snabbis till kåsjön. Det var en kul kväll helt enkelt.


RSS 2.0