LIKA SOM BÄR


yesterday, the night before, tomorrow

Okej, jag kollade precis min statistik och den har skjutit markant i höjden. Okej, inga Kenza siffror precis, men i alla fall. Hmm. jaja.

Jag tänkte dra en snabb resumé om igår och idag bara för att liksom.

Efter EU seminaregrejen (?) åkte jag och anja hem till mig. Vi så hann vi såklart med ett stopp på ica också. Det besöket gjorde oss lite fattigare, men en fet godispåse var rikare. Vi hann med att kolla på både mean girls och nakna pistolen 33 1/3 och med dom två filmerna kan ju kvällen inte bli något annat än lyckad.

Dagen efter träffade jag trevligt folk och fikade innan vi åkte upp till michelle där jag också har spenderat kvällen. Ja, det var väl det. God natt ♥

hard work work

Eller inte.. och nu syftar jag på rubriken. Det gick super idag och som sagt, det var inte sådär jätte krävande. Efteråt gick jag och Anja i stan lite och sedan följde hon med mig hem och nu tänkte vi call it a day och gå och lägga oss och somna till Nakna pistolen 33 ½. God natt på er där ute!

ett litet inslagg på västnytt om seminariet. Jag och Anja syns faktiskt. HOHO
(man får spola fram lite)


p.s. på mässan så såg vi även Leif G.W Pavarotti (han är kort)

promoting a creative generation

Om circus 20 minuter ska jag ta bussen in till stan för att jobba. Kommer nog ha med img min kamera också så att det kanske blir några bilder "live" också. Här kommer vi, och även folk som vill testa på att blogga, uppdatera så ni kan se lite vad som händer. Ciao!

E.W


Erin Wasson kan det här med att klä sig asså. Herre Jesus.

money money money, must be funny.

Alltså det här är så skönt. Kom precis på att pappa inte hade satt över 500 kr som jag har lagt ut för fritidskortet. Då är det alltså 500 kr för det, 500 kr för en biljett som jag hade lagt ut åt min syster, 850 kr som jag fick för min green day biljett som jag sålde, + 2000 kr genom "Promoting a creative generation" seminariet. I morgon ska jag nog köpa något fint till mig själv för att fira mina rikedomar. Hehehe.

RUBRIK

Idag "torrkörde" vi seminariet "Promoting a creative generation" som håller till på Svenska Mässan imorgon och på torsdag. Det är alltså imorgon som det gäller, No messing up då inte. Jaja, lycka mig till. Bye!

LIKA SOM BÄR


Det här är bara skrämmande!

FRUSTRERAD

Jag blir så arg att jag smäller av snart. Det är bara regn regn regn, hela tiden. Kan det inte bara blir bra väder snart? Det är ju faktiskt meningen att det ska vara sommar här nu. Jag hoppas innerligt att vi kan få det finare nu i agusti. Åh, dröm vidare va!


LIKA SOM BÄR


Jag tycker i alla fall att Maggie Lawson (känd från tv-serien Psych) och Alicia Silverstone (känd från Clueless) är ruskigt lika varandra. Vad tycker ni?

(W)INGA VÄNNER

Dagen igår + halva dagen idag spenderades på Vinga, en liten ö utanför Hönö. Det var jag och Vicki som åkte dit och hälsade på petra, hennes familj och en massa andra. Haha. Detta blir verkligen inte ett långt inlägg, måste hjälpa pappa med maten nu. Det blir grillat. MMM! PUSSOCHKRAM

SHUT UP AND DRIVE

Idag mina vänner, så övningskörde jag för första gången. Jag känner på mig att körkortet är nära. Nä men faktiskt så gick det väldigt bra för att vara första gången och jag längtar tills nästa gång jag kör. Haha.

dit där rosor aldrig dör..


sov gott mormor.

FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN


Premiär 18 september 2009

la la la

God morgon!

Eller ja, god eftermiddag kanske. Kvällen igår spenderades hos michelle med med trevligt sällskap. Jag såg bl.a Disturbia för första gången, riktigt bra film som jag rekomenderar starkt. Hur som helst, klockan blev helt plötsligt 4 så var det inte så stor idé att gå hem så då spenderade jag även natten här och morgonen har åter spenderats framför tv:n. En bra kväll/natt/dag med andra ord. See ya!

given a chance, i'm gonna be somebody


Hej!

Sitter just nu och lyssnar på Kings of Leon - Be somebody. Riktigt bra faktiskt. Kul att man har sett dom live också. Hehe. Funderar på att bränna ut en skiva med massa sköna låtar som jag kan spela på högsta volym och skråla med i samtidigt som jag städar mitt rum, vilket jag verkligen borde göra. Ja, det ska jag nog faktiskt göra.  Adios amigos!

i got this feeling that they're gonna break down the door, i've got this feeling that they're gonna come back for more


5/5

Harry potter och halvblodsprinsen var jätte bra. Fruktansvärt bra faktiskt. Jag har sett alla Harry Potter filmerna och jag tycker i och för sig att alla är väldigt bra, men den här var nog faktiskt den bästa. Den var som en typisk Harry Potter film fast med mycket mer humor i, hur bra som helst tyckte jag. 5/5 toasts. Efter bion blev det lite krök hemma hos sippo. Kul kväll med andra ord.

HALF-BLOOD PRINCE


Nu blir det bio. Harry Potter och halvblodsprinsen

EVERY ROSE HAS ITS THORN

God morgon!

Jag vaknade faktiskt för ungefär en och en halv timma sen, men som vanligt hamnade jag framför tvn en stund. Håller på att gå igenom OC säsong 2 ännu en gång. Nu sitter jag i alla fall här framför datorn och every rose has its thorn spelas för fullt. Måste fortsätta städa huset lite eftersom mamma och pappa kommer hem idag.

Ikväll blir det för övrigt Harry Potter och halvblodsprinsen på bio med en massa trevliga människor. Det ska nog bli kul, har hört att filmen ska vara bra. So long!


busy life busy woman

Idag var en ganska hektiskt dag. Det började med att jag vaknade upp, hamnade en stund framför tvn såklart. Därefter gick jag över till min granne för att gratta henne på hennes födelsedag. Sen styrde jag och Petra kosan in mot stan för att träffa Anja och Hanna. Jag hade inte träffat dem sedan skolan slutade så det var riktigt mysigt.

Satt en stund på en fik och gick sedan runt lite i stan innan jag tog bussen hem igen och mötte upp Leila, som jag nästan inte har träffat sen i vintras (!) Sedan åkte jag och Leila upp till sippo där vi och flera andra tog det lugnt och åt lite. Jätte trevligt. Ja, så det var alltså min dag, haha. Hektiskt som sagt.

FLASHBACKS


jag vill tillbaka till USA

blond men inte blond

nu har jag gått och blivit lite blond igen. Det var ganska efterlängtat kan jag säga. Efter att ha gått som brunett ett tag och sedan som en morot som ett tag så är det ganska skönt att vara gamla blonda klara igen. Okej, lite gul blont får jag ändå medge att det är.


en liten moloken klara sådär på kvällskvisten

NEW YORK NEW YORK


then there was rain

Även om denna sommaren har varit jätte bra så vill bara att det ska vara NÄSTA sommar just nu. Då nästan alla mina kompisar är 18. Vi åker utomlands och lever loppan. Ta en roadtripp till hultsfred kanske? eller varför inte bara åka runt lite i Serige? Fika dagarna i ända osv osv.

Eftersom jag är en ganska ordningsam person (oftast i alla fall) och älskar att göra listor så ska jag ta mig tusan sätta mig och göra en lista på saker jag vill göra nästa år + göra upp en budget lista så jag också har RÅD att göra dom sakerna. haha, snacka om att vara ute i god tid. Puss hej


NYTT!

NYTT!

TIPS TIPS TIPS

jag tänkte passa på att tipsa er om ett par skor såhär på kvällskvisten :)


Din Sko
Pris:
400:- (tror jag)


Din Sko
Pris:
?

Jag fullkomligt älskar de första skorna, lite härligt klumpiga sådär. Funderar på om jag ska vända ut och in på spargrisen och slå till på dom. Nä nu ska jag sätta mig i soffan med El Gabbo och kolla på The Weatherman. Ciao!

hej igen

Nämen tja, det var ju ett tag sen nu... Anledning? Jag har varit bortrest i Turkiet och Italien, och även om jag faktiskt hade tillgång till internet i Italien så funkade ju såklart inte blogg.se just den dagen jag hade tänkt att skriva ett litet inlägg och faktiskt visa att jag lever. Men jaja. Nu tänkte jag i alla fall lägga upp en rad bilder från båda resorna. Enyoy!



trött och sliten efter flygresa+bussresa

hotellrummet <3



hotellet och poolen <3

båttur - sista dagen


RSS 2.0