I WANT YOUR UGLY, I WANT YOUR DISEASE



Idag har det inte blivit många barn gjorda. Och snart kommer Desperate Housewives och Cougar Town så inte heller kommer det blir några resten av kvällen. Det var väl egentligen allt jag skulle säga. Pusshej

DESIGNA DIN BIKINI

Min designade bikini på NELLY.COM

rösta på min bikini här vettja!

lattjade runt lite på nelly och designade min egen bikini. Det var rätt kul faktiskt. haha


BEN&JERRY


Löjligt hur glad man kunde bli över att det har kommit en ny Ben & Jerry's glass.
bilden är tagen härifrån

VÄRLDENS KANSKE FINASTE FILM




FIBES, OH FIBES!


jag är SÅ jävla nöjd!

KENT I BILDER


camela leiereth var förband. Sjukt bra! lyssna, lyssna, lyssna



sjukt dåliga bilder, sjukt dåligt ljus men SJUKT BRA kväll!

KENT

I morgon (eller idag faktiskt) är det dags för Kent igen! Senaste gången jag var där var den 23 november 2007, och då var det helt underbart! Hoppas det blir minst lika bra denna gången.

bild från förra konserten

NYTT!




ny tröja och nagellack från H&M 149:- och 39:-

BREAKFAST


Frukosten idag. M-M-M

STRIKE


kom över den här bilden på hanna&john's blogg här om dagen ocH jag bara älskar precis allting i bilden till höger. Jag har ju varit inne på att färga håret brunt ett tag och då hade jag nog velat ha den färgen. Så jäkla fin!

THE GARDEN COLLECTION


Jag som trodde att jag inte gillade så mycket från H&M:s garden collection, men nu har jag hittat en massa fint! Illa för plånboken.

SNYGGT FRÅN LINDEX


SNABBA CASH


Var ju som sagt på snabba cash idag med petra! Riktigt bra film. Innan det så var jag inne i stan och pumpade på gymmet. Mycket mer har inte hänt idag. Har man studiedag så har man.

ALICE IN WONDERLAND


du är min älskling

WHEEL OF FORTUNE


bild: Anja
Jag var som sagt på inspelning av Lyckohjulet idag. Det var faktiskt kul att se hur allting gick till. Att jag slutade efter det (halv 1) var ett stort plus också. Hur som helst, imon är jag ledig, hur skönt som helst! Ska in till stan och träna med tjejerna kl 12 och på kvällen blir det förmodligen bio med petrus. Hörs kanske senare! puss

ASTRONAUT

Nu tänkte jag slänga in handuken för idag! Imorgon ska jag och min klass vara med på inspelning av lyckohjulet (?) kommer nog bli kul. Vi får 2000 kr för det! pengar rullar in, det går bra nu. Hörs imorgon! puss

AND I WAS STUCK IN THE MIDDLE

Ååh nu har jag äntligen fått mina älsklingar!! Annars då? har inte hänt så mycket idag mer än att jag har haft ett matteprov, som jag faktiskt inte tror gick helt åt helvete (peppar, peppar ta i trä) nu blir det film och popcorn! puss




I WAS AIMING FOR THE SKY

Åh jag är så glad för just nu för 1. jag kollar på Boston Tea Party och 2. det funkar äntligen att koppla datorn med tv:n så nu kan jag äntligen kolla på filmer på storna tv:n istälet för lilla datorn!

nu hoppar jag i säng! sov gott

AMERICAN CONVERSE


JAG VILL HA USA-CONVERSE!!
bild: hannamw

SNYGGT FRÅN ACNE


NYTT!

ja här har det inte hänt mycket de senaste dagarna. Jag har inte riktigt haft tid. Här får ni några bilder istället!

ett par nya glasögon från Gina Tricot har jag införskaffat mig. 59 :-

Även ett par nya leggings. Också från Gina 199:-

MY MIND JUST SHUTS OFF

När jag blir för stressad så stänger jag av. Javligt dåligt, jag vet. Jag har alltså inte fått gjort överdrivet mycket på historian idag och det betyder en intensiv pluggfredag. Kul. Nä, nu ska jag gå och duscha och sedan sätta in mina bilder i fotoalbummet som jag fick igår. Hej så länge.

CRAVINGS


CRAVINGS på hög nivå

A WANG






he's a god damn genious

IBLAND GÖR MAN RÄTT IBLAND GÖR MAN FEL









00.36

Jag är så jävla arg/irriterad just nu, men jag kan inte riktigt sätta finger på vad det är! Återkommer när jag är på bättre humör. Förhoppningsvis blir det imon då jag ska åka skidor med skolan/får träffa mina tjejer igen.

SO FU*KING BEAUTIFUL


THIS TIME BABY I'LL BE BULLETPROOF

Idag får jag ÄNTLIGEN tillbaka min dator så då kommer lite olika bilder komma upp här. Gårdagen var väldigt trevlig. Den spenderades hos Lisa där vi firade hennes 17-års dag! Idag är jag grymt trött så det blir thaimat och tv idag!

MCSTEAMY/MCDREAMY

Idag är det äntligen dags för Grey's Anatomy, det var efterlängtat. Åh det är så tråkigt att inte ha min dator och photoshop hemma.


PUSS HEJ

Nu har jag precis ätit tårta OCH kakor, och sitter just nu i min säng och kollar på Desperate Housewives! Spännande spännande! Hej då så länge.

några bilder blir det inte för jag har absolut INGA bilder på denna datorn!

HAPPY BIRTHDAY TO ME


Skulle bara säga att jag fyller år imorgon! Nu ska jag gå och träna. Hejdå!


RSS 2.0