JA TACK!


enkelt och bekvämt

BLINDED BY THE LIGHT


Usch vilken mensverk jag har. Vill bara dö lite. Hungrig är jag också. Det är inte lätt när det är svårt. Nä nu ska jag sluta klaga och ta mig en macka och fortsätta kolla på Biggest loser.

NY KLÄNNING



Köpte en ny klänning idag, från Lindex. 299 kr från början, jag fick den för 100 kr. Hur nice som helst.

NY KLÄNNING



Köpte en ny klänning idag, från Lindex. 299 kr från början, jag fick den för 100 kr. Hur nice som helst.

NEW SHOES



Tänkte visa er mina nya skor. Jag är supernöjd. Från H&M 299:-

ESMERALDA NILSDOTTER

damn she's got style!


HIT VILL JAG ÅKA



gerard butler

På de senaste dagarna har jag utvecklat en slags fascination (läs; besatthet) för Gerard Butler. han är sådär underbart charmig med sin skotska dialekt. I P.S I love you dör man ju nästan lite.

Vem kan motstå denna håriga, charmiga man?




22.01

Wopidoo, idag är det Paradise Hotel. Det var väl egentligen mest det jag skulle säga. Ja plus att imon köper jag de där skorna jag har suktat efter. mmmm shooooes a la Homer



whip it, whip it good

1 Banan + Honungsyougurt + mixa mixa = A-A-A-MAZING!

/////

Jag har så dålig karaktär att jag ibland blir rädd för mig själv. Nä, nu blir det en banansmoothie framför Paradise Hotel. Puss!



/////

Jag har så dålig karaktär att jag ibland blir rädd för mig själv. Nä, nu blir det en banansmoothie framför Paradise Hotel. Puss!

what i thought was a dream, was as real as it seemed

Jag sitter just nu och lyssnar på musik à la 2004! Tänkte städa rummet lite, det kan behövas. Och idag är det job också, Usch, jag orkar inte. fast jag ska inte gnälla. Det är ju mer pengar till Rhodos. Nä, nu blir det Nikolaj & Julie ochs tädning. Puss hej!

JA TACK!


--------------------------

Alltå. Jag är jävligt depp just nu. Jag skulle egentligen bakat en cheesecake idag, men hur som helst så blev det inte av. Och nu så sitter jag istället och suktar efter en Ben & Jerry. Jag känner bara för att våldsgästa Anja och mysa med henne. Fan.


M-M-M


IF I COULD I WOULD

JAG VILL..

- inte vara sjuk längre
- åka någonstans, NU
- att det ska vara sommar
- kunna gå barbent
- åka till grekland
- festa loss med dom bästa
- köpa kläder
- åka på roadtrip
- gå på festival

och mycket mer

EYECANDY




MARK SALLING

sympati

AAH. Jag bara snuvar och nyser hela tiden. Kan det inte bara ta slut? Och så har jag fett hår också.. Fan, det är inget lätt liv man lever asså. Mandlarna har förresten krympt till normal storlek, grattis till mig. Puss

SJUKLING

Blir ingen skola idag. Vaknade upp med halsmandlar stora som globen.. Typ. Utöver det så är jag snuvig+har huvudvärk. Men jag ska ändå försöka få lite plugg gjort, typ matte hemtenta och bokrecensionen. Helst av allt vill jag åka in till stan och köpa mina babes (se förra inlägget)

SNYGGASKOR/BRAKAMERA



SNYGGA skor från H&M. Ska nog köpa dom..

PARADISHÔTEL

Nu jävlar blir det Paradise Hotel för hela slanten. Kul att man kan bli blir så obsessed av ett sånt program..

BRUCESPRINGSTEEN


ri/ka/ute/liggare

Måste säga/berätta att jag tycker det är lite/ganska mycket störande att läsa/skumma igenom rikauteliggares, efter som varje ord/mening innehåller ett snedstreck/slash tecken. Är det bara/endast jag som tycker/anser det? Förutom du då, Anja/Angie.

promenix

Nu ska jag ut på en härlig promenad med Michelle! Vi hörs

MONKI


snyggt från monki!

ja eller nej


Jag funderar på att införskaffa mig de här byxorna/tightsen från Gina Tricot, 200 pix!

dancing in the dark

Idag har jag och vicki gått en riktigt härlig långpromenad, härligt! Ikväll kommer tjejerna över för lite mys, det ska bli trevligt.

Kom och tänka på förut en dag i somras när jag var uppe i kåsjön med Michelle och Anna och vi satt och stekte i solen och jag satt å sa att jag aldrig bränner mina ben.. Jag brände mina ben den dagen föresten. Aah, good times! Just i detta nu sitter och jag också och lyssnar på härlig sommarmusik som t.ex. Tomas Ledin, Bruce Springsteen (Anja, jag har redan börjat göra en playlist till våran roadtrip, haha) vilket inte gör saken mycket bättre. Jag ville ha sommar typ NU? tack.


längtar till grekland med mina tjejer <3


DETTA SKA INFÖRSKAFFAS...




allt är från H&M

TODAY'S

Idag, mina damer och herrar, har jag införskaffat lite smått & gott. T.ex. brun utan sol (jag bojkottar solarium sen jag hörde att man ökar chansen att få hudcancer med 75 %, huh?) ett serum för slitna hårtoppar från Björn Axen och slutligen en super bra locktång som ger jätte fina lockar. Jag är nöjd!

jag är så fruktansvärt trött på...

snö, kyla och allt som har med vinter att göra. Jag är bara så jäkla taggad på våren och sommaren nu. Värmen, sommarlov, grekland. För att inte tala om alla fina kläder som kommer in till våren/sommaren. Och så vill jag ha ett jobb också...





blandade bilder från sommaren 09

RSS 2.0