fransar



Guuud. Jag har knappt haft någon tid att sitta vid datorn idag.
Eller okej, där ljög jag lite. Jag kom hem vid sju tiden idag efter ännu en dag på Praktiken, och ungefär fram tills 8 tien satt jag vid datorn. I alla fall.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Förutom på praktiken då förstås. Har slitit som ett djur där även idag, eftersom jag fick den nobla uppgiften att städa på lagret. det var inte kul kan jag säga. Det som där emot VAR kul var att jag köpte mig en väska idag. En sån med fransar, skit snygg. På rea dessutom. Nog om det, nu ska jag sätta på en film och gå och lägga mig. kl är ju trots allt 01:50. Gäsp. God natt ♥

praktik dag 4

 Idag har slitit som ett djur hela dagen. Direkt när jag kom till allum så berättar Linda, min chef, att vi ska få hjälpa till på Vila som har bytt ägare. Precis allting i affären var fräscht och nytt, inte ens upppackat ur lådorna, så det är det vi har gjort idag. Packat upp, larmat och hängt upp. Men, det lönade sig nog. Jag kanske har fått ett jobb. Yey!

jag vill dessutom passa på att säga Grattis till min älskling som fyller 17 år idag. GRATTIS BABE!


     

varning för väldigt internt


- nä, gifflar, are you shitting me!!!
- äre chicken i? (petra börjar läsa på peketet)





 - din jävla bitch (norrlänsk dialekt)
(jag vänder mig om och där står en kund)
 - oj förlåt (skrattar)
- jag hörde ingenting (skånsk dialekt)

Jäklar vad jag saknar det!

Planer inför helgen

Åh va mysigt. jag satt och pratade med Linda på msn och bestämde precis att vi ska ta en heldag på stan till helgen. Första åker hon med mig till en salong så jag äntligen kan få noppra ögonbrynen.  Sedan åker vi vidare in till stan där det bla. är utförsäljning på acne på Östra Hamngatan i Macforums lokal. Efter det så kommer vi stroa runt i diverse affärer och sen kanske en fika på det.  Sen på kvällen blir det ju även SCI maraton med Rasmus. Miami och Las Vegas. Åh vad jag längtar nu. ♥

praktik dag 3

Skönt! idag fick jag faktiskt sluta 1 timma tidigare, så jag gick alltså kl 6 i stället för 7.  Gick direkt in till H&M för att försöka hitta något till petra som fyller år i morgon. Hittade inget såklart. I stället hittade jag en skit snygg kavaj, köpte den inte dock. men nu måste jag kila för nu ropar mamam att maten är klar. Puss!♥



mittbena


För tillfället kör jag på mittbena och jag gillar't

Kate Moss


En oretuscherad Kate moss i New York Magazine.
Hon är lika söt som vanligt om du frågar mig.

snyggaste outfits


På msn's startsida fanns två utav mina favoritbloggare:

hannaojohn.blogg.se: Hon och hennes pojkvän bor i Montpellier i Frankrike som ligger vid medelhavet. Båda är galet snygga, han spelar hockey. Is that the perfect life or what?

oliviaaeriksson.blogg.se: Hon bor ju precis som jag i sköna Partille. Honär supersöt och hon har alltid supersnygga kläder på sig. Det gillar vi.

oscarsgalan 09/praktik

Ja som sagt så var det första dagen på praktiken idag. Det var väl helt okej. Det har har fått göra är:

• Packa upp varor
• Larma varor
• Gjort i ordning i butiken

Låter kanske inte sådär jätte kul, och jag hade väl det inte riktigt lika soft som Anja, men alla var jätte snälla och hjälpsamma så det var kul ändå.


Oscarsgalan igår ja! Var det någon som orkade stanna uppe? Det gjorde inte jag i alla fall. Satte mitt alram på mobilen på 02.30, fast jag bara stängde av det och somnade om igen. Tänkte satsa på reprisen i stället som kommer i morgon (24/2) kl  21:45 - 23:15 på 1:an. Jag hann ändå se alla kändisar på röda mattan, klädda i deras vackra klänningar. Av dom jag såg (bla. Queen latifah, Angelina Jolie, Anne Hathaway Finast var nog faktiskt Natalie Portman i sin relativt "enkla" rosa klänning, fint uppsatt hår och svarta naglar.




Det bästa var ju även att Heath Ledger vann pris för bästa manliga biroll för filme The dark knight. Eftersom Heath dog för ganska exakt 1 år sen kommer Heaths dotter Matilda få äga statyetten, men få fulla rättigheter först när hon fyller 18 år.

Innan jag avslutar detta inlägger vill jag bara påpeka att om ni någon gång kollar på den nya dramaserien 183 dagar som går på SVT 1 och ser en rödhårig tjej och en blond tjej som sitter och fikar i bakrunden så är det min syster och hennes kompis, haha.

Ha en fortsatt bra kväll! ♥


oscars galan 2009

Ja! nu är det dags för oscars galan. Är det några som ska sitta bänkade framför den? Det ska nog jag. Eller i alla fall Röda mattan. Vill gärna kolla på själva oscarsgalan också men den börjar ju tyvärr 02.30.Jag ska inte kolla allt för länge med tanke på att det är första dagen på praktiken i morgon, så det kanske inte är så bra om jag försover mig, vilket jag har en tendens att göra.

Nu ska jag nog ta mig en kopp te och fortsätta att kolla. God natt♥

19.55

HAHAHAHA


"tunga mot tunga utanför munnen är inget!"

west coast riot 2009


jag längtar!

jag blev ett måndagsbarn, hela livet blev en helg

Det var trevligt hos sippo igår med mat (M-M-M) trevligt folk och lite dricka. Nu sitter jag här framför datorn och bara undrar vart tog helgen vägen egentligen. Det är redan söndag liksom, men det är väl priset man får ta med tanke på att resten av veckan susar förbi den också.

Kl 2 har jag och Anna bestämt att vi ska gå ut och gå, det kan nog bli skönt. Kanske tar med mig kameran också, det är ju så fint väder ute nu. KL 8 blir det städning som vanligt, det ska bli jäkligt skönt stt för lön för denna månaden.

p.s Rubriken är en Veronica Maggio låt som jag inte kan få ur huvudet.



dagen

Om jag Om jag inte skriver mer än detta inlägget God morgon, God eftermiddag och god kväll.

Jag gick upp halv 12, eller snarare blev väckt halv 12 för att min syster som just nu är i Australien ville prata med mig. Hon har nämligen hoppat fallskärm. De ni.

I alla fall, sen dess har jag ätit lite frukost och bara suttit här vid datorn. Börjar känna mig en aning seg.
Ikväll ska vitill sippo eftersom denna gången (eller egentligen på måndag) ä det hennes tur att fylla år. Och den 26:e fyller Petra år och sen den 2:a mars är det min tur. HERRE JESUS, vad folk fyller år!

Nu är planerna:
- Duscha
- Fixa i ordning mig
- Städa

P&L

det här hade jag på mig idag!


första dagens outfit någonsin everybody! fast I refuse to call it dagens outfit, så det får blir mer i stil med, det-här-hade-jag-på-mig-idag, så... Det här hade jag på mig idag! Puss♥

• tröja från cubus
• avklippt klänning från Italien
• Mammas gamla skärp

stickat

Yes!
Nu har jag köpt tröjan från monki och jag ä-ä-älskar den. Testade den med Anjas lacktights också, skit snyggt.  Tar bild på den senare när jag kommer hem. Mamma och jag ska även till tygaffären idag, så jag får se om jag påbörjar något projekt, i så fall så får ni så klart se det här senare.

Vi kollade även in Beyond Retro som har öppnat här i Göteborg. den ligger ju i Topshop. Jag hittade tyvärr inget (kanske lika bra det) men camilla köpte ett par skiiit snygga gladiatorskor. Men nu måste jag fortsätta med mitt engelska CV. Puss♥


update

Den stickade tröjan på monki som jag vill ha, det är den EmsEdge har.


Visst är den fin?

09.02.19

Efter skolan idag så gick jag, Anja och Petra en stund i stan. Såklart. Det är farligt att gå i skolan i stan asså. Hur som helst så hittade jag en jätte fin och härlig vit stickad tröja på monki som troligtvis blir min i morgon. Till det hade jag tänkt mig det snygga bältet från Bik Bok. Får se hur mycket jag har råd med.

Ben&Jerry


klipp klipp klipp

Ja idag gick jag lite tidigare från skolan för att jag skulle åka till frisören där min syster praktiserar så hon skulle klippa mig. Det blev bra, fast inte någon drastisk ändring precis. Klippte av det slitna och kortade av luggen lite.

Efter det så gick vi till smörgås/sallads café och så tog vi oss båda en baguette. Kyckling och curry såklart.. Som igår.. Nu är jag iaf hemma och har varit det en stund, och snart ska jag gå och träna. Ha det bra!♥




asså förlåt, jag är inte på något sätt rasist men det här är ju bara så jäkla kul!

Partille vs Hönö 1-0 (nej, inte fotbollsmatchen)

Efter skolan följde Hanna och Karin med mig hem för att Karin skulle spela fotbollsmatch i sköna Partille. Efter att vi gjort några mackor och kollat lite på tv var det dags att ta sig upp till Furulund, där matcen höll till. Nästan precis när vi skulle gå upp så sms:ar Michelle mig och frågar vad jag gör. Det ena ledde till det andra (hehe) och vipps så följde hon och Linda med mig och Hanna upp så kollade på matchen tillsammans. Egentligen skulle vi varit där nästan tre timmar (jag vet, helt insane) men det slutade med att jag gick efter en halvlek, haha. Hade jag stannat där en sekund längre skulle mina skor frusit fast i marken. Att stå still i en halvtimma, i sneakers och 10 minus är inget jag rekomenderar. Som tur var så hade vi varm choklad med oss. Bra tänkt hanna :)

När jag kom hem var jag så frusen att jag tappade upp ett varmt bad, gjorde lite pasta och kollade på tv. Jäklar va skönt det var. Nu ska jag ta en kopp te och krypa ner i sängen.

God natt på er alla!♥

09.02.16


skola och stan

Jaha, då var första dagen avklarad. Inte alls farlig eftersom vi i princip bara behövde sitta ner hela dagen och lyssna. Som sagt så var jag ju i stan med Petra en snabbis efter skolan och gud vad jag ständigt hittar saker jag vill ha. Ett linne på H&M, En stickad kofta och ett linne på Bik Bok, Ett bälte och ett par solglasögon från Lindex. Som det ser ut nu så, så fort jag får pengar (alltså den 20:e, yes bara 4 dagar kvar) så köper jag rubbet, förutom den stickade tröjan från Bik Bok som är för dyr.



Gud va petra och jag fick sommarkänslor när hon testade
glasögonen och sjalen tilsammans
.

dags för skola

om en kvart ska jag börja gå mot bussen och usch vad jag inte känner för att gå till skolan efter 1 veckas ledighet. Inte hjälper det heller att jag bara sov 4 timmar i natt. Jag gick och la mig kl 1 ungefär och så låg jag och vred och vände på mig i 2 tim sen. Fy fan. Det enda som bra denna natten var att jag hade en sån mysig dröm. Mer av det tack.

Nänu skulle jag bara mest av allt vilja krypa ner i sängen igen och sätta på ett avsnitt av The Big Bang Theory, men som sagt så var det dags för skola igen. Tur att det bara är en så kallad "cv-vecka". Efter skolan ska jag och Petra gå kvar i stan lite också. Inget ovanligt där inte. He he. Nä nu får jag nog börja runda av och gå och borsta tänderna i stället.

Ha en bra dag!♥

Taylor Momsen



Vad tycker ni egentligen om Taylor Momsen aka Jenny Humphrey's "lilla makeover" från 'the girl next door' till tuff rockbrud? Jag vet inte riktigt, jag tycker det mest känns påklistrat, som att hon försöker för mycket. För mycket svart runt ögonen, på tok för ljusa läppar and what's up with her new hairdue?

MEN.. säga vad man vill om hennes nya stil men hennes bilder blir ju faktiskt helt gorgeous.


Gossip Girl



Dom här tre grabbarna gör mig galen. Från att egentligen ha gått och hatat sega söndagar längtar jag nästan till dom nu. Varför? Jo, Gossip Girl såklart, haha


the end

Alltid såhär sista dagen på lovet får jaga alltid sån ångest. Ångest att jag inte har gjort dom sakerna jag har velat göra, att jag bara har slösat bort lovet. Men jag tycker ändå att jag har hinit med ganska mycket i alla fall..

I fredags var det i alla fall fest hos sippo för att Michelle fyllde år, haha. Större delarna av kvällen var ett stort plus. Det blev att från lite "romantik", striptease och dans. Jaja, nu ska jag nog gå och göra mig i ordning för kvällen och fortsätta kolla på Beck. OCH HOPPAS ATT RASMUS KAN GÅ IN PÅ MSN!?!

pysselsugen

Jag satt och läste anjas blogg om hennes inlägg där hon kände sig pysselsugen. Undra om jag blev sugen då. Åh, sa precis till mamma att jag vill åka till typaffären som jag har tjatat på i evigheter nu. MEN, jag lovar, nästan helg då ska det ske! Ooh, jag har stora planer. Får se om det blir som jag tänkt mig också, haha. I morgon ska jag iaf lägga upp bilder på tröjan och trosorna jag köpte, och även shortsen jag klippte av.

Sov gott nu! ♥

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

// klara

Lager 157


1. Syster Lisa

2. Mammi

3. Ruskigt snygga skor som jag skulle köpa, fast dom var inte sköna :(

4. Lisa igen

lager 157 + fest

AAH, huvudverk!!

Ja, igår var jag som sagt i Lager 157, fast som jag förutspådde hittade jag nästan ingenting. En t-shirt och ett par trosor blev det. Men men. Jag kom hem kvart över 6 ungefär och ungefär en timma senare började jag och vicki gå till Sippo. Det började bra, och träffade många trevliga folk, men som alltid har det sina ups'n'downs. Jaja.

Nu ska jag sätta mig och fixa bilderna från igåt, för jag har ändå ingenting för mig så här på alla hjärtans dag.......

god natt!

Jag är så jäkla trött nu och kl är bara kvart över 12. Lika bra att jag går och lägger mig för i morgon blir det lager 157 med mamma och min syster. Hoppas att jag hittar några fina jeans, och någon fin kläning kanske? Jaja, vi får se. Skriver mer i morgon om vad jag hittade. Om jag nu hittar något. God natt!♥


10:49

Vaknade precis av att pappa ringde. Eller jag hade faktiskt vaknat innan, men jag hade bara inte orkat pallra mig upp, så det kanske bara var bra att han gjorde det. Det som inte var bra var att han bad mig maila en sak, alltså fick jag sätta på datorn så nu kommer jag väl tillbringa en tid här jag jag tro =)

Men först ska jag äta frukost och kolla på tv, sen blir det nog stan med Anja och Camilla.

PUSS! ♥

skooor

  


















Ååh, vad jag vill ha dom här skorna. Dom finns på Skopunkten och kostar 350 kr


allum - träning - mys

Efter att jag, Linda, Vicki och Michelle, som kom efter ett tag, hade varit i Allum så följde Michelle med mig upp och så gick vi tillsammans till träningen. Skönt att komma igång lite, har känt mig så himla slö den här veckan. Efter träningen så följde Michelle med mig hem igen och efter en stund kom Sippo. Vi gick ner till ICA för att handla lite gott, och sen när vi kom hem satte vi oss i sängen och kollade på hundtricket.   Haha "säämre än gnageet, ja sämre än gnaget"



Dagens låt: Funeral for a friend - Red is the new black

sleepover

För att göra en lång historia kort så sov linda hos mig igår. Vi satt ute och pratade ett tag och sen kom vi in och kollade på film och drack varm choklad med grädde. Mysigt. Sen kl 2 ungefär kom vicki och så kollade vi på Taken. Den var skir bra. Ungefär kl 3 gick vicki hem och linda och jag fortdatte jag och Linda och kollade på Tropic Thunder, fast jag såg nästan inget för jag somnade =) Nu sitter vi iaf här på mitt rum och gör i ordning oss, eller linda gör, jag har redan fixat mig :) Snart ska vi iaf ner till allum för att försöka hitta något till michelle som fyller år på fredag (fredag den 13:e hehe)

Puss och kram♥

Lauren Conrad

Jag kan inte riktigt få nog av Lauren Conrad, hennes stil och hennes utseende!

Goal

Idag vaknade jag så tidigt som halv 10, även fast det blev ganska sent igår. När jag vaknade satte jag på Goal som jag faktiskt aldrig har sett förut (?!) Den var faktiskt jätte bra och jäklar vad jag rös i slutet, haha.

Nu ska jag nog gå och sminka mig, rensa upp lite på rummet, och sen en snabbis ner till allum.

HEIDO!♥

du är min hjälte för du vågar vara rak

Idag fick jag äntligen träffa min kära Leila.  Vi träffades på järntorget för att budgetshoppa lite, alltså Second hand =) Tyvärr blev det ingen för mig, men leila hittade en jätte snygg skön slapp T-shirt. Varför hittar aldrig jag något snyggt på second hand? Iaf, efter "shoppingen" och en promenad i  Haga så gick vi och tog en fika på Café Vallgatan. Mysig mysigt.




fan vad jag gillar dig Leila! <3

Dagens..

Dagens vill ha: Sommar
Dagens klädsel: stuprörsjeans, linne, skinnjacka och sneakers
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: utsläpt med en fläta i luggen
Dagens händelse: stan+träning
Dagens låt: Taio Cruz - This is an emergency
Dagens roligaste: Michelle på jympan, haha
Dagens köp: skulle ha blivit en kjol, men icke sa nicke.
Dagens godis: inget faktiskt, HA.
Dagens dryck: vatten
Dagens humör:
Toppen
Dagens ont: benen på jympan
Dagens sms: ja älska<3

Nu ska jag gå och kolla på Säsongspremiären av Gossip Gilr som pappa spelade in åt mig förut.
PUSS!♥

om jag var 10 år yngre skulle jag inte behöva dig längre

Herre gud. Efter att vi kom hem från stan skulle Jag, Michelle, Vicki, Anna och Sippo träna. Station medel blev det idag. Det är jätte kul. Iaf detta är 5:e(?!) gången för mig denna veckan, och imon blir det ju träning igen och kanske på tisdag igen. Som sagt. herre gud!

Nu ska jag hem en snabbis till vicki och titta på Beck - flickan i jordkällaren

Ha det bra alla! ♥




semlor

Nu har jag kommit hem från stan. Jag skulle köpa en skit snygg grå tub kjol med en dragkedja tvärs över, men när jag skulle betala så gick det inte pga att den inte hade någon kontakt med banken eller något. Jag vet inte riktigt faktiskt. Jaja, I stället köpte jag en läderrem som jag ska snurra runt min handled. Snyggt.

När vi skulle åka hem så skulle Michelle köpa semlor och jag blev så fruktansvärt sugen på det, men jag hade inte pengar löst på mig, så nu ska jag göra hemgjorda semlor i stället. Gott det med.

 Ha det bra!♥

planering

Godmorgon!

Dagen ser ut såhär än så länge:

  • Ducsha
  • Städa
  • Stan med Michelle, Vicki, Sippo och kanske Linda

GoJane


Visst är dom här skorna helt sjukt fina? jag kom in på hemsida GoJane av en slump och dom har helt otroligt fina skor. Synd bara såklart att det är amerikanskt och kostar multum att frakta hem, annars hade jag köpt dom på direkten. Kolla bara priserna??!

nitar





pyssel

Åh, jag berättade ju om klänningen jag köpte igår?

Ja, när jag kom hem från Vicki sen igår natt så fick jag en superbra idé. Jag skulle göra om klänningen lite, och snart får ni se resultatet  =)

Forever 21 till Sverige?

Det är nog inte bara jag som har hört det här  =)

Tidigare idag när jag satt vid datorn klickade jag mmig in på Aftonbladets hemsida och fick se inlägget om att Forever 21 kanske kommer till Sverige. Skulle vara skit kul om den kunde göra det för dom har så himla fina kläder. När jag var i USA så köpte jag två jätte fina klänningar, armband mm. där. Det är ju synd att det kostar så mycket att beställa hem till Sverige, annars hade jag gjort det hela tiden, haha.



här är bara några av dom fina kläderna på forever21

freedoooom freedooom!!

HALLELUJAH!! jag har inte en enda lektion på hela 4 veckor (lov+3 veckors APU) Så jäkla skönt!

Det firas med myskväll hos vicki. Vi ska bara ta det lugnt och och kolla på film. Ja just det ja. När Hanna kom till skolan idag (efter andra lektionen, aja baja) så hade hon på sig en sån himla fin klänning. Svart volangklänning i siden och den kostade bara 100 kr. Efter skolan gick jag och vicki i stan en liten stund och så hittade jag den klänningen och då kostade den bara 50 kr!!! så jag var bara tvungen att köpa den (hata mig inte Hanna)

Kommer bild på klänningen senare.

1 dag kvar

Åh vad jag blir trött på mitt internet, det är jätte segt. Men nu ska jag inte vara bitter för det.

Idag har varit en jätte skön dag. Trots mattetestet. Dagen gick väldigt fort tycker jag, och efter skolan så gick jag och petra en snabbis i allum. Medan i väntade på chefen på Kappahl så gick vi till Din Sko så länge, och där hittade både jag och petra skit snygga skor. Eller jag hittade två egentligen, Ett par snygga enkla svarta ballerinas som är ett måste för mig i sommar. Det andra paret var ett par skit snygga svarta pumps med ganska hög klack och en platå.

Till middag idag blev det "Lydias" =) alltså, köttfärs med tacosmak, majs, tacoships och rhode island sås. Mhh, det var supergott. Middagen stod framdukad och klar när jag kom hem från träningen, Skönt =)

Nu måste jag fortsätta skriva på det sista på min rapport,
PUSS♥

(FÖRRESTEN SÅ ÄR DET BARA EN DAG KVAR, SEN ÄR DET LOV)


 
              
Båda två är som sagt från Din Sko och kostar 399:-

west coast riot 09?

Kollade precis runt på lite olika festivalsidor som t.ex. hultsfreds, arvikas och peace and loves men jag är inte särskilt sugen på någon av dom. Sedan klickade jag mig in på festivalinfo och fick se ett inlägg om att det antagligen blir en west coast riot 2009. Skulle vara skit kul, särskilt om The Used kunde komma i år igen =)



Jag var på West Coast Riot förra året och visst, det var hyffsat bra artister där då (förutom moderat likvidation, cp-band) men jag åkte egentligen bara dit för att se The Used som aldrig någonsin hade spelat i Sverige förut. Biljetten kostade 610 kr och det var värt vartenda öre =)

onsdagen avklarad

Jag håller med Anja att onsdagar är klart dom jobbigaste dagarna på veckan. Matte och jympa. Men dagen gick fort som tur var. När jag hade hoppat av bussen i allum så kikade jag in lite på hm där jag hittade en skit snyg grå kjol med en dragkedja tvärs över. (den har tydligen funnit där länge, men jag har aldrig sett den förut)

Idag var det som vanligt dags för träning igen och idag var det riktigt jobbigt pga att jag var ruskigt trött + att jag sträckte ljumsken.

Nu ligger jag här och äter godis och kollar på Made In Sweden samtidigt och kikar runt på asos eftersom jag har petra förmodligen ska beställa något eftersom fraktenbara kostar 10 kr nu :)

Ha en bra fortsatt kväll! pusss ♥

photos




PUSS!
nu är det The Big bang theroy som gäller.

FN-rollspel

Ja, rubriken säger väl allt. Idag var det alltså FN-rollspel som hölls i Saronkyrkan. Till en början var det SJUKT segt, men efter ett tag när alla delegater började prata på blev det lite kul =) Fförst satt jag som åskådare men efter lunch var det dags för mig och Petra att sitta i sekretariatet, vilket betydde att vi skulle springa runt med lappar och liknande mellan de olika länderna. Det var jäkligt rörig och stressigt i början när man inte hade en aning vart alla länderna fanns, men när man väl fick kläm på det så gick det någorlunda bra iaf  =) Fördelen med denna dagen var att vi inte hade några vanliga lektioner, Nackdelen att vi fick sluta kl 5. Jag som hade tänkt att komma hem relativt tidigt och fortsätta på min rapport som sak vara inlämnad på fredag. Jaja, sånt är livet.

I morgon är det FN-rollspel igen, men då ska jag åka till skolan i stället och så ska jag, Petra och Karin börja klippa våran reklamfilm.

Snart ska jag och träna, Pusshej!


Här står Bangladesh och pratar om sitt land inför alla delegater

kvällsrutinen


NU;

duscha
äta äpplekaka
lägga sig i sängen

Det är planen iaf, Får se hur det går med det!

God natt ♥


seg söndag

Gud, denna dagen har gått ruskigt fort. Jag hade ställt mobilen att ringa kl 11, men jag gick och la mig rätt sent igår jag jag somnade om igen och drömde en väldigt obehaglig dröm, usch. Iaf, jag vaknade vid två igen och så såg jag att jag hade fått ett sms av Rasmus där det stod att Leila spelade även idag och att jag skulle komma upp och kolla, men det var lite tajt om tid och desutom behöde jag plugga så det gck tyvärr inte. Men grattis iaf till Leila som vann och gick vidare till steg 5 (Ja, det är tydligen bra)

Två andra roliga nyheter är att det förmodligen blir Turkiet med Vicki, och Italien med Petra i sommar =) Gud var jag längtar asså. Jag har nästan börjat fundera på vad jag ska ha på mig. Nästan.

Barar för att jag fick sån nostalgitripp nu så slänger jag upp några bilder från sommaren 2008

      
   
          

Bild 1: Mysiga kvällar hos sippo Bild 2: Italien Bild 3: Italien Bild 4: 9:ornas Supé
Bild 5: Käringön med Anna Bild 6: Petras land med tjejerna 
Bild 7:
Jag såg The used för första gången <3333
Bild 8: Vinga med Petra Bild 9: Vinga med Petra Bild 10: Obligatoriska Håkan Hellström konserten

handbollsmatch + mys med fin kvinna

Vicki sov som sagt över hos mig och kl 11 får jag ett sms av leila som säger att hon ska spela uppe i S-hallen kl halv 3 och hoppas att jag kommer. Vicki och jag pallrar oss upp ur sängen, käkar lite frukost bestående av fil&flingor och våfflor (skärp dig nu, det här är tredje dagen i rad) och så sätter vi oss vid tv:n. kl 2 var det dags för mig och gå så jag säger hej då till Vicki och börjar gå. Uppe i S-hallen träffar jag Rasmus, Erik, Nykänen och lite senare kom Robin. Det var trevligt. Efter matchen gick jag hem och fick sällskap av Erik och Robin. Efter några timmar var det dags att ta sig till S-hallen igen eftersom jag och Petra skulle städa (Yes, mer pengar) Efter städningen följde Petra med mig hem så vi myste och snackade ilte =)

När hon skulle gå lämnade den fina kvinnan efter sig sitt godis till mig (iof endast för att det inte fick plats i hennes väska) men jag var tacksam ändå.

Nu ska jag gå och lägga mig, Börjar ju bli lite sent, PUSS!

RSS 2.0