jag är så dålig på att komma på rubriker

Hej!
Den här morgonen har spenderats med att först gjort i ordning frukost och sätta sig vid tv med min syster och kolla på OC (trots att jag redan sett dom avsnitten precis) När jag hade ätit klart gick jag in på mitt rum för att kolla på The Hills säsong 4 som jag har laddat ner, samtidigt som jag tänkte att jag skulle städa mitt rum.. Det var en timme sen, och jag har inte sett ett enda the hills avsnitt och rummet är inte renare. Istället har jag kollat in olika bloggar, min bilddagbok och även facebook, så jag tänkte att jag skulle skriva ett kort inlägg innan jag börjar med mina ursprungliga planer. Så alltså, det som står på agendan idag är att städa rummet, förhoppningsvis börja skriva på min bokrecension, och senare ikväll så blir det jobb igen efter två sköna veckors ledighet.

Puss hej!

Kommentarer
Postat av: linda

ja det ska jag verkligen göra, min mage mår inte världsbäst efter alla de power king jag har proppat i mig. Kram (L)

2009-01-11 @ 13:28:17
URL: http://lindoosa.blogg.se/
Postat av: linda

jobba är väll roligt? :)

2009-01-11 @ 13:28:56
URL: http://lindoosa.blogg.se/
Postat av: linda

Men ditt jobb är väll ändå kul, liksom vad vill du jobba med? (L) . Ja och du måste få din försenade julklapp, hahah (L) men vi tjejer syns väll till helgen? (L)

2009-01-11 @ 17:54:30
URL: http://lindoosa.blogg.se/
Postat av: Ida

söt header, kram.



vill du hjälpa mig att vinna en tävling? Isåfall, gå då in på http://www.monesse.blogg.se och skriv en kommentar i ett av hennes inlägg; "Hej, jag röstar på iiidiiis.blogg.se, kram (ditt namn)

Tack så hemskt mycket, detta hjälper verkligen mig!

2009-01-11 @ 21:58:16
URL: http://iiidiiis.blogg.se/

Skicka kommentaren här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0